Friday, July 1, 2011

To the 2nd Half

 

Masa berterbangan begitu laju *tipikal*. We are now at the second half of 2011. Nasib baik aku xda iya-iya sangat buat azam baru new year 2011 haritu. Kalau tidak memang rasa bongok sekarang sebab half year pun belum capai apa-apa *terjunbangunan*. Oh except I have Miss Pink already, iaitu azam saya pada tahun sebelumnya, ada kereta sendiri, dan harini ialah mandi wajib keduanya (servis) *tengok! azam tahun dulu-dulu pun baru tercapai*. So what is your accomplishment so far at the first half of 2011??

 

What’s up in July

1st July – Projek Pistol show, live in KK, Borneo Tour (Looking forward to see Edrie Hashim live, oh it’s tonight man!)

2nd July – Appointment with Marie France Bodyline

10th July – Talk at Shang Ri La Hotel

22nd July – Aizat kau pergi live in KK

30th July – My bestfriend-for-life engagement. Can’t believe he’s finally getting engaged! You’re the man buddy!! *highfive*

Habis bulan ni kita puasa!

Aku pulak?DSC_0060 *blur* Masih terpinga-pinga macam pingu sambil berkata “Huah?? Sudah bulan 7?? Dush” *shuffling (sebab telampau panik sampai bershuffle)*

 

Ok. Bye.

 

Love,

Cinoi xo

10 comments:

Jay Minerva said...

uisemen! pack eh jadual... hahahaa...mandi wajib huhuhu..

HAZEL said...

buat apa kau di marie france bodyline? mengasi kurus badan ka? hahahahahaha

Chii said...

30 july - XDD

aku pun mo mengorek la apa aku tulis utk 2011 ni..

sara said...

haha no komen

Cinoi said...

Jay,
iya harini Pink punya appointment mandi wajib

Hazel,
kasi kurus perut. Try jak bah. Boroi bah aku

Chii,
korek la, review utk half year ni

Sara,
alaa komen lahhh hahahaha

-ilyannur- said...

azam aku thn ni mau jadi org yg baik.haha.aku rasa sampai 2 3 thn pun susah mau dpt. Mcm mau jd baik,tuhan sj tau kan apa ukuran dia..haha. Nah tahniah suda bjaya mencapai azam dpt c pinky

~ As ~ said...

hai cinoi! seems like im the last blogger from sabah blm singgah sini blog mu...ekekeke...
selamat berkenalan!

beaty said...

relak bh ko cinoi..mau plan bagus2 ni..bagus ko suda accomplished ur some of ur resolution ..

wah pack oh jadual ko bulan ni...

Aki said...

pergh,kalah artis punya jadual oh.. Hm,kalau c Aki,jadual dia,gaji punya date jak..Hahaha..

Fadzmie Mohamad said...

Haiya. Ini bulan pun sampai masa sudah mau kasi mandi wajib saya punya kereta ni. Ndatau kali keberapa sudah. Lupa. Hahaha.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....