Monday, July 11, 2011

Careful With Your Words

This is a password protected entry.
You can email me at cinoi17@yahoo.com, or fb message to get the password ;)

Oh. ini ialah kesinambungan previous entry

Klik di bawah, dan masukkan password



Oh, saya juga pernah buat entry password protected ni pada tahun 2009, di sini dan sini.

Bye.

Love,
Cinoi xo

17 comments:

samizul.net said...

Termasuk aku...? xp Aku belum komen pun artikel rasis tu.. XD Rasanya password ni untuk perlindungan dari 'orang2 (itu) di Facebook' Muahua3!

Jemput Baca: MENANTI NUFFNANG ISLAMIK

Cinoi said...

Password ni bukan utk melindungi dr dorg.

tp utk melindungi dorg dari tersebar lagi di seluruh internet.

Aku bleh control sapa yg baca sebab password dr aku kan. Anyway, kau mau password? Ehehehe.

Renzo said...

lol bukan perkara biasa ka tu? igt d semenanjung pun ada buat cam tu

Pink Diva said...

Dear,mind give me the password?hehe..

Anne Nurain said...

sis, sy mo password!
ngee~~
mo mnyibuk jgk...
hehehe...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

camne nak buat password camtu ea?

Cinoi said...

Email me to request for password ok

Chii said...

mmg ada ba pjanjian ni..bkn adat la, more to kebiasaan..

Joanne Juend said...

i tot biasa ja ni barang? itu lah perjanjian kita perjanjian black&white. tak main janji manis atau janji terang bulan...

Fadzmie Mohamad said...

Cinoi, saya mau password. Saya suka subjek ala-ala diskriminasi ni. Wuuu. Sudah saya emel ko.

# dari sabahan, untuk sabahan #

Fadzmie Mohamad said...

Wakakaka. Funny monkeys.

Statement tu perempuan sudah lah berbaur racism. Nasib baik lah di FB. Kalau di blog dia berkomen macam ni, memang blog dia worth of trolling ni.

Aku sekolah menengah sampai la degree di Semenanjung, which means kawan Semenanjung aku sama banyak macam kawan aku di Sabah.

Ramai yang sudah bertunang/kahwin. Dan seriously statement tu perempuan memang tidak boleh dipakai langsung sebab ramai ja kawan Semenanjung aku buat benda ni.

Memang ni orang nda boleh beza yang mana adat, yang mana bukan. Trollolol.

p/s: Cinoi, thanks for the pass. ;)

Cinoi said...

Syarifah nor Nazrah,
Nanti i buat tutorial utk entry berpassword ok

Chii,
ya bukan juga adat. more to kebiasaan. black n white maaa

Joanne,
Iya nnti senang2 seja putus tunang time dkt mau akwin, pastu sng2 jak saman malu (mcm kes yg baru2 ni berlaku d sana, its on the news)
ya la prkara tunang bukan main2.

Fadzmie,
Tu la. BIkin pns dan mcm cuba memprovoke kan. Haiyaaa. X blajar respek org lain bah tu. kau tidak buat, kau la. jgn la mau ckp org skali bgitu rude

Anne Nurain said...

komen2 org tu ikut sedap rasa dorang jak..
teda la mo pikir perasaan org yg amalkan tu..
klu aku mgkn, memanas suda aku tu..
hehehe...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

okey, i will wait for that tutorial :)

sasut said...

adeh len juga tu orang noi. macam mempersendakan cara org.. biarlah mereka dan mereka. yang penting kita dan kita. hoho [macam sendiri racist pula]

Jay Minerva said...

adeii susah la sgt surat perjanjian tunang tu... bongok btul la yg ckp benda tu rumit. compare ni:

1. pihak pompuan minta wang hantaran rm5000 + surat perjanjian.

2. pihak perempuan minta rm30000 wang hantaran tanpa surat perjanjian.

yang mana susah? xkan la mau print kertas sehelai dua pun bekira? otak letak d mana ni? lutut?

nieja said...

nak pass!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....