Tuesday, August 2, 2011

Dipetik Bunga Di Teratak Bonda

 

Salam and good morning hello. Salam Ramadhan.

Alhamdulillah, saya berjaya bertunang pada 30hb July 2011 di Teratak Bonda. Teeeheeee. Syukur majlis berjalan lancar ya.

we are engaged

Untuk yang tidak tahu, saya bertunang dengan best friend for life, and after life saya (InsyaAllah), Encik Jay. Ehehehe. Ya, si Farid Jay Madi la ni kawan saya tunang.

Sedikit sebanyak persiapan ada saya blog kan di satu blog private sebelum ni. Starting today saya tukar setting dia kepada public ok, so kamu boleh la visit http://jaycinoi.blogspot.com/

Pagi-pagi kemarin saya menangis sebab tengok tidak banyak pun gambar kami yang di snap. Tiada pun gambar berdua berdiri dengan Encik Tunang (cewahhh, ehehehe). Tapi lepas puas menangis saya fikir tidak apa lah, save the best for the last. Nanti time kahwin (cewah lagi), InsyaAllah kita begambar sampai lemas.

Apapun, thanks to all friends yang hadir especially. To all friends yang mendoakan yang baik-baik, saya tahu walaupun kamu tidak datang, sokongan kamu sentiasa bersama kami. Kann. Jadi yang tidak datang time tunang tu, kena la datang time kahwin nanti ya.

Thanks juga to all my family members, yang menjayakan majlis ni

Special thanks to Encik Jay, sebab menunangi saya ;)  kamu paling batu! (Kamu paling rock). Saya masih berdebar-debar lagi setiap kali tengok cincin ni. Rasanaklempang muka sendiri baru percaya. Nanti lama-lama saya biasa la ni dengan cincin ni. Sekarang belum biasa lagi, jadi balik-balik tengok ke arah jari dan senyum-senyum sendiri ha ha.

Cerita in details boleh visit blog yang lagi satu ya, saya akan update dari semasa ke semasa.

Once again, I’m officially engaged \m/4

Love,

Cinoi xo

31 comments:

Damia Ayesha said...

selamat bertunang.... :)

jij Abdul Hamid said...

aik. :) congraets *excited pula aku smpi sala type* cinoi. baju cantik betul.5stars!!

Aki said...

Wah Cinoi!! Tahniah!! ^_^.v.. Bah,apa lagi.. kawin la cepat2.. :-)

jij Abdul Hamid said...

eh.mekap pun cantik.kau pun cantik.semua lah cantik..

beaty said...

congratsssssssssss!!!!!!!!!

wah tahniah cinoi..cmcm kami juga ni..tdiak banyak gamar..wah cantik ur kurungs owh..bah bila hari bahagia??

Yanti Padli said...

Tahniah cinoi!!

Chii said...

i loike i loike mmg kamu la plg batu hahahaha

Dimple said...

lawa kau noi!

Joanne Juend said...

comel la your style :)

humble and yes, as life should be :)

congrats ya!!

Cinoi Lavigne said...

Damia Ayesha,
Yaaa selamat ;)

Jij,
astaga sampai 2 kali kau mengkomen. Standard la tu gitu aku pun selalu typo kalau eksaited huahua. terburu-buru nafsu bah tu.

Aki,
Ahahaha kalau boleh memang mau cepat-cepat.

Beaty,
NAnti di announce date nya

Yanti Padli,
THanksssss

Cinoi Lavigne said...

Chii,
I like it moreeee (haha ntah apa juga yang aku like it nii). Batu dan golek (rock n roll)

Kak Dimple,
Makasihh ehhe ihi (malu-malu kucing siam)

Joanne,
Ehhe. Thanksss babe.

tqa said...

XD XD XD

samizul.net said...

Sudahku agak, muahua3! Tapi aku fikir cerita kena pinang ja, rupanya bertunang terus bah pula.. XD

Apapun, Selamat Bertunang! TAHNIAH CINOI & JAY! ;D

-ilyannur- said...

cinoi, congrats. aku suka itu bulu2 pink di kepala ko. comel

echaRierie said...

Tahniah cinoi ~
Alhamdulillah..

saharinasaharudin said...

congrats kak cinoi! :)

YanaMIB said...

congratz! and slmt berpose! ^__^

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

cinoi!!cantiklah...baju!!hahaha..ooo inilah the best men!hihihihi..semoga berjaya ke alam perkahwinan!!dan seterusnya :D

misya mialen said...

tahnia utk cinoi dan jay;D teringat dulu masa bertunang.best btul masa tu.;D btw, masa bertunang, bw cabaran. cabaran x akan sama masa kapel, jd, kena ready utk berbincang dulu dan kena byk bersabar. bertunang adalah jalan untuk kita bljr kenali dia lebih rapat sblm berkahwin;D

Yen said...

wah..congratz cinoi :)

Jay Minerva said...

Congrats cinoi... xD

Diary oF Mine said...

cantiknya kak cinoi... :) selamat bertunang... :)

Wency Jelson said...

Congrats to you both, Cinoi & Jay.. ^^

Anne Nurain said...

sis cinoi!! slmt bertunangan.. hehe..
tension btul x dpt komen kmarin.. hr ni mo bls dndam komen puas2.. haha..

cantik baju.. pemakai baju pn cantik.. hihi.. smoga berkekalan ke akhir hayat... kawen nnt jmput aa.. XD

Ariez Hazaril said...

congrats for ur e-day sis..XD

Ahmad Safwan bin Idrus said...

wah, congratz cinoi. semoga bahagia hingga ke akhirnya

Farah Faridah said...

cinoi..wahhh cantik baju! dah jadi tunangan org dah..Tahniah~! selamat bertunangan k..bila majlis kawin nya ni? jemput2 lah bah..hehe..

tuLank RusuQue said...

makcik...congratulesyen. semoga perhubungan kome dirahmati Allah ek (^_^)

Yvonne Iman Felicianus said...

Congratz dear!cepat2 kawin ah.. :)

- XaXa - said...

congrats. eh cantik kau cinoi. suka aku tu hiasan tepi2 wana pink. <3

Pink Diva™ said...

Hope is not late to congratulates you in your engagement days..

Best wishes for both of you dear. . .

Happy Fasting!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....