Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday [9] – E-Day with Girlfriends

 

 

Engagement Day with girlfrens

 

p/s: Ada update di http://jaycinoi.blogspot.com/. Kalau bosan dengan cerita tunang saya, jangan lawat ;)

10 comments:

FionaHafiz said...

Ya ampunnn comelnya gadis berkrudung merah!

Izyan Masri said...

OKAY.U DROP DEAD GOJES OKAY :D

Cinoi said...

FionaHafiz,
Erkkkk ya la ya la

Izyan,
Ho ho ho

Jay Minerva said...

comelnye yg bju biru tu...

beaty said...

wah lawa2 semua ni cinoi...yang lain suda kena taken ka?

Cinoi Lavigne said...

Jay,
Ehehehehe meshtiii laaa comel forever

Beaty,
Taken ni semua macam. 1 of them married lagi ok

Aretikz said...

Arghh ~ pertanyaan betty telah mematikan persoalan yang ingin diungkapkan.. ahakz..

dah dah.. puasa2.. nak jga pndangan ni.. keh keh keh..

apapapun, congrats.. and salam ramadhan.. ^_^

Jay Minerva said...

cantiknya tunang ku....

mr_mrs mikko said...

tahniaaaaah cinoi!!!
alalalala, aku mo terjah la blog psl engagement ko ni..

eeeii, noi lawa bajumu..
boley pinjam. hihi

Fadzmie Mohamad said...

Terus yang lain berpikir tu, 'bila la turn saya pula ni?' Haha. Ndabe. Btw, congrats, Cinoi! (lambat ni. haiya.)

p/s: Ada pengumuman penting di latest entry saya, di SINI. ;)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....