Wednesday, August 24, 2011

I was pink-ed by Pink Colour

I tend to choose any product in PINK colour if I find it hard to decide or do not know which to choose. Entah it is some kind penyakit or what. But Pink really settle my confusion.

Contoh 1: Saya mahu beli leave-on hair moisturizer Sunsilk punya brand. You know they have variety of it, yang warna gold, blue, pink la. Oleh sebab tidak tahu which one is good for my hair, saya just pick yang pink and pay (wow pick,pink,pay), because it's Pink.

Contoh 2: Saya mahu beli kereta, tapi tidak tahu mana lagi best. So, saya pilih Pink, sebab dia pink. Ah ah ah.

Mudah kan membuat keputusan, just follow your colour (besides coin toss ha ha)

Oh itu dua saja contoh. Dan harap-harap ia bukan penyakit. Palis-palis

Till then.

Love,
Cinoi xo

*But if I know what I want, what to choose, I will go for it, not necessarily pink.

Sent via BlackBerry from Maxis

16 comments:

Jay Minerva said...

baru kamu tau aku deluan like hehhehe...

echaRierie said...

sy pn begitu jgk..tp kereta blm lg la..haha..
maka suka hijau bha..tp ssh cari kaler hijau yg cntik di mata trus..hihi

saharinasaharudin said...

pink is adorable la :)

nowriz said...

hihi.. pink kan sinonim dengan sifat feminin.. hihi

sy pun gilak pink..

tapi bila si chenta hati pandai menegur asal nge-date baju pink.. macam nda tukar baju.. haha

terus berusaha kasi colorful..

namun, bila suda banyak warna.. susah la memilih.. huhuhu

Aki said...

man also can wear pink what.. ho ho ho.. ^_^.v..

Just said...

wa wa wa... pink will be choice yg d bwh2 sdh.. ;p

Dayz J said...

Cinoi, jadi apakah engagement theme itu ada kaitan dengan kecelaruan ini?

Cinoi said...

Jay,
Lajunyaa awak. stalker!

Echa,
Hijau belum pernah

Saharina,
agree!!

Nowriz,
kalau baju tu ndak la kan setiap masa pink

Aki,
did I say man cannot??

Just,
Depends

Dayz,
Ini bukan lah kecelaruan babe.
"if only hard to decide, or i cannot choose" then i will go straight to PINK.
BUT, if i know what i want, then i will go for it, not necessarily pink.

If I dunno which to decide, then i use Pink as a decision. That is all.

dayz, Pasal theme tunang haritu, you should read this http://jaycinoi.blogspot.com/

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

pink sesuai tuk u..heee. nampak padan :)

misya mialen said...

sy pun pakai sunsilk warna pink;D 2 thn sdh pakai;D

Dayz J said...

Cinoi; iyah lupa. saya ada baca pula itu faveret kaler kan.hihi saya pula, kalau have to decide, and cant make decision, i'll ask someone which is better, then i'll pick yang orang itu tidak pick. macam apa seja kan minta opinion orang tapi lepas tu ignore. haha

beaty said...

wakakakak..mcm sia juga...fan on purple ni ..semua cadar langsir barang2 cute misti puple ni hehehehehehh

Cinoi said...

Naz,
ohyeke (tiba2 konfiden)

Misya,
best kannn rasanya

Dayz j,
Ohh ok juag tu. rare. tp mmg jahat la haha

Beaty,
uii saya tidak lah juga semua pink

nunui Joe said...

gadis pink? Macam kakak sy. hehehe. :D

Izyan Masri said...

FUYOOH.PINK LOVER KE APE NI ? XD

Pink Praying Mantis said...

jay pn pink..itula ko pilih jay kn? apa yg pink tu? hahahaha :P

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....