Friday, July 22, 2011

Baju Kahwin RM7.2 Juta

 

*shocked*

Gila lah. Bukan alang-alang. Barang kemas Rafflesia sponsor (itu dibagi terus kah atau kasi pinjam time kahwin ja eh?) Kasut Datuk Jimmy Choo. Plus baju 2 persalinan bagai semuanya RM7.2 Juta. Kalau cerai juga nanti tidak tau la kan. Ehhe. Jahatnya aku kan. Semoga berpanjangan. Dapat reward mengambil suami dan ayah orang. Daa~~

Wedding of the year dinilai dari harga bajunya?

Eh lupa bagitau, ni Memey punya wedding ya. Ahha. Memey Suhaiza bah. Yang Norman Hakim tu.

Tunggu la 24 September untuk tengok semua tu ya. Dunia dunia.

Source nya beautifulnara .

Sebaik-baiknya besederhana la ya.

Ok la bye.

 

Love,

Cinoi xo

9 comments:

nowriz said...

apa? gila la 7.2juta! sapa juga kono dia tu.. kawin begitu mahal..

Dayz J said...

Agreed.Saya tidak judge Memey, tapi kita tengoklah kan, even kena tangkap khalwat pun steady saja mau kahwin lah, apalah. Sebab tu para selebriti lain nda takut sudah sama undang-undang. kan kan. eceh, emosi tibatiba.

Jay Minerva said...

Uiii seramnya...

FionaHafiz said...

Eh since when kau ambik port crita baju kawin orang ah. Kau servay baju kahwin ah?

saharinasaharudin said...

7.2juta!fuhhh,gilak la.

nunui Joe said...

matilah katak~ Membazir saja. Baik pi kasi sedekah sama anak-anak yatim. ish3

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

mak aihh~ rm7.2 juta??? gilo. dr wat mjlis kwen camtu, baik buat duit tu p beli umah as asset, tak pun naik haji -.-

Fadzmie Mohamad said...

Waw. Sengaja mau kasi grand2 ka tu wedding? Kalau cerai juga lepas ni, serves them right. LOL. Jahatnya mulut. Hahaha.

Cinoi Lavigne said...

Nowriz,
ENtahlah Rafflesia ni pilih la bah juga orang yang mau disponsor kan. Ini si Memey bahhhh!!!


Dayz,
Entah durang ni ah ah kinpanas

Jay,
Apa yang kau seram

Fiona<
Aku mabik port bah juga pasal gosip2 ni bikin kasi hilang mengantuk

Saharina,
Ntah apa2 kan smpai gitu banyak

Nunui,
Tidak tau apa yang Rafflesia fikir. Rafflesia yg taja dia

Syarifah,
Dia disponsor. Ambil saja la kot

Fadzmie,
Tu la sama pikiran kita hehehe

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....