Tuesday, July 26, 2011

Handbag Raya

 

 

Melihatkan blog Sheila, entri Raya Preparation, aku juga tiada preparation raya.

Beli kain juga pun tiada. As usual aku beli ready made saja la mungkin nanti. Tapiii aku sudah jumpa handbag, yang sesuai dipakai secara kasual, mahupun berbaju kurung pink mahupun jubah kaftan paddle pop colour!

Guess 2

Tapi. Ya ada tapi. Tapi aku belum beli lagi =_=’ Handbag tu masih ada sana lagi di kadai. Itu kan Guess tu kan suda 40% SALE pun harganya masih lagi RM236. Huhaihuhaihuhai

Mari lah kita sama-sama berdoa supaya beg tersebut masih ada di situ pada bulan hadapan. Bulan ni tidak boleh bah. Uhuk.

Nahh sengaja aku taru gambar, supaya kamu boleh save’kan rupa beg ni di memori kamu, supaya mana la tau kan ada siapa-siapa mau hadiahkan aku handbag sempena apa-apa kah boleh juga ni cadangan hiasan hadiah. Hadiah birthday in advance pun boleh, digalakkan!

Guess 1 *Nahh kamu tidak kesian ka tengok muka orang ni. Teeeheeee

 

Until then. Bye shopaholic!

 

Love,

Cinoi xo

18 comments:

Yen said...

nanti sa kasi hadiah ko ah (gambar)..hehehe :p

Aki said...

punyalah minta kesian.. sa simpati suda mula2.. skali sa tingu ada caption d bawah tu gambar,nah kamu tida kesian dia bilang,trus ilang sa punya kesian Cinoi.. hahaha.. ^_^.v..

Dayz J said...

cinoi, guess mana ini?

Cinoi Lavigne said...

Yen,
Ala bagus tidak pyh ckp,Gambar saya ada banyak

Aki,
ada juga tu nanti yg kesian hahaha

Days J,
di 1b. jgn ko beli ah. Hahahaha

echaRierie said...

bha..durg nda tlg doa..biar sa kali doa semoga itu beg ada lg bln dpn..hehehe :)
kasi amin la cinoi !

Fadzmie Mohamad said...

RM236 after 40% ? Kalau harga asal berapa la tu Cinoi? Haha. Naa, jan ko risau. Kami kasi doa ramai-ramai ni supaya teda orang beli tu beg. Kalau nda pun, kami kasi doa tu beg banyak stok. Haha.

-ilyannur- said...

uina sempat lg meningu beg utk raya bah. aku baju pn belum beli lagi haha. sekali last2 recycle baju last yr ja T____T nehi nehi

Jay Minerva said...

Tunggu kaya la ya...

Aki said...

cinoi.. ya,sa yakin ada juga tu.. ^_^.v..

Cinoi Lavigne said...

Echa,
Amin kuat2 haha

Fadzmie,
HArga asal dia dlm 400 *telanliur*

Ilyannur,
aku pun blum bah lek kau haha

Aki,
mesti yakin

Cinoi Lavigne said...

Jay,
Mudah-mudahan. Amin! Teeeheeee

nunui Joe said...

Ko tau cinoi bila sy tengok pic 1st ko tuh cam ko ada banyak tangan ni. Rupanya ada orang di belakang mu. Haha. ^^. Kalo sy tunggu sampai harga jatuh lg. ^^

Dorris Angel said...

selamat bershoping...smoga dpt tu beg guess.

nowriz said...

mudah2an ko sempat beli tu handbag... sales sampai 31 august seja tu.. hihihi.. ;p

mr_mrs mikko said...

nah noi..
Taaaapunnn..
hahahaha...
jagala ko, nada suda tu nnt noi..
kihkihkih.

aku pun mo beli baju ready made sja ni.. tp msti mo alter sgala lg tu. hahaha. sbb cumiilll, nada size! kahkahkah

beaty said...

aina..c cinoi suda mau beli beg..bh jangan ko susa..sana juga tu beg nanti bah.

uinaaa sa paling sukung ko pakai kurung pink..mesti kiut ni

Izyan Masri said...

OHH.YAN BAJU RAYA PON TAK BELI LAGI.HAHA.PUNYALAH UNFEELING NAK CELEBRATE RAYA XD

Cinoi Lavigne said...

Nunui,
Tangan anak buah sy bah tu

Dorris ANgel,
Yaaa harap2 *crossfinger*

Nowriz,
Ohh ya ka sampai 31. Sempat la ni kalau gitu ngehehe

Mrs Mikko,
Nasib bek aku senang cari ready made. Tu la slalu beli ready made saja

Beaty,
Harap2 xda urang p beli

Izyan,
Sama dengan ahhh. Puasa dulu kot haha

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....