Friday, May 6, 2011

Perasaa

ym

Perasaa?? Apa tu? Haha. Kamu tidak tau ka, kamus, sudah tukar punya. Perasaan jadi perasaa. Dia buang N sebab huruf N mau pupus sudah, jadi harus dijimatkan penggunaannya. Hahahaha. (Ketawa la bah kamu juga kunun)

Ok. Ok. Serius. Perasaa pun boleyy. Hahahahhaa. Ok betul-betul serius.

I just can’t believe Facebook can be this complicated. I have been removed from the person Facebook because he can’t stand watching me. Ada satu perasaa timbul, mungkin suka, mungkin marah, atau perasaa takut meremang kali dia tengok saya macam hantu maybe, itu saya takut pula mau tanya haha. I thought we were friends, he knows I’m not a ghost (haha). But that’s fine. I was just asking because i was so bored at the office, and sleepy too. I need something to boost me up. Something hot, something juicy something like gossips, argument, and gossips again. So i browse my friend list and that is when i just remembered this guy remove me, thought of asking, since you know, I was bored. Hehe. That’s the story. Do not worry guys, we were still friends, i guess. Racing lagi bagus.

*Tapi kan, betul lah, orang remove FB kita ni mesti ada apa-apa. Kalau tiada apa-apa perasaa sudah, kenapa remove kan?? Ka??

Thanks for reading ;)

Love,

Cinoi xo

9 comments:

exyanne said...

Ahahaha.. lawak sungguh.. Ada juga pula gitu ah.. Hahaha..

cik chinta said...

tade makna da setakat removed2 ni kat fb..

Chii said...

The same thing happened to me, heheh..I guess the guy ada perasaa??

tqa said...

hahahaha. lucu tauk! barusa jumpa begii. tapi pejujur juga dia tu ka? bagus pulakk :P

(keypad pu sy merajuk terus, hilang huruf ' ')

Anne Nurain said...

perasaa ku berbelah bagi..
ahahaha..
lucu la sis..
senyum2 sndr sy baca ni..
hehehe..

-ilyannur- said...

dia mo tulis perasaan bah tu, tp ilang N dalam keyboard dia. haha.

helfis said...

hahaha..kamus tanpa "N" hihihi

echaRierie said...

ahahahahaha..
mmg sa ketawa habis owh cinoi..
mmg dia perasaa sm ko tue..
haha ;D

LuLuLaLaLengLeng said...

hahahaahaha..nah jga la ko..... lucu nie. teda bah reason mw remove.... talingung muahahahah

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....