Monday, May 2, 2011

How I Spend My Labour Day [1 May 2011]

I spend my labour day few hours at Padini yesterday.

Ceritanya bermula begini.
Kemarin marah-marah diri sendiri sebab bangun lambat. Kak Lini called around 11am dia sudah beli 2 pasang kasut. Lalu aku mebebel-bebel "Nanti habis la semua yang best-best dibeli orang di sana"

Di Padini. Kemarin ada 3-day-sale. Sampai harini. Everything is so tempting sampai saya tidak tau mau apa. Saya spend few hours there! End up beli a pair of shoes sahaja. Juga renew my Padini member card.

Kalau tiada sale, ini lah mau beli, itu mau beli. Sekali ni semua 50%, 70% sampai jadi bingung memilih!

At first macam mau sambung harini lagi di sana. Tapi ah sama juga tu. Jadi lebih baik tidak. So untuk kamu kamu kamu, boleh lah ke Padini/Seed/Vincci hari ini ya, saya tidak akan ganggu huahua. This month macam over shopping, akan mula berjimat sebab next month ada komitmen yang lebih besar lagi dari shopping segala. Puas-puas bulan ni. Bulan depan akan kurangkan bershoping pakaian sudah. Sikit-sikit jak teeheeeeee.

Summary: Tenghari kemarin lambat bangun, lunch di rumah, lepas tu pergi birthday party my cousin's son after Asar, baru pergi shopping sampai malam. After kepenatan makan di Grace Point, lepas tu late dinner di Upperstar.

Overall, I spend my labour day with food and shopping.

How about you??

Love,
Cinoi xo

p/s: Sedang siapkan draft yang tidak siap-siap lagi, comparison antara Smartphone, dan antara provider (Maxis, Celcom, Digi) Stay tuned!

13 comments:

cik chinta said...

cinoi, sme jnis kasut d vinci sale ka? atau yg terpilih ja? ada tu satu wedges saya moo...

CinoiLavigne said...

Cik CHinta,
Semuanya bahh ada SALE. tp rasanya kalau kasut baru tu dorg simpan. Tapi semua rak ada sale. pegi la tgk manatau ada berkenan

cik chinta said...

lambat ko kasitau,napa nda ksitau dr friday? malas ba drive jauh, keja sda esok..huhu T_T ko bli kasut apa ja?

CinoiLavigne said...

Aku baru tau kemarin. Aku beli wedges. Nanti la aku post gmabrnya d blog

cik chinta said...

cesss..bulan ni saja berapa byk ko wat koleksi, bah..pasni ble sda ko kasik jual preloved plak tambah duit kocek =D

Sheila said...

u wanna know how I spent my labour day? U wanna know?? Like u really wanna knowwww?????
Kerja bah aku kemarin.. tidur ternganga lagi depan monitor sebab malamnya tidur lambat tinguk konsert Af..

Cinoi said...

Sheila, dabel triple la tu boleee beli handbagg biarpun tetrtidur ternganga hahahaha

Sheila said...

Iyaa..!!! hahaha.. in fact aku baru ja lepas order bag dari cath kidston tadi.. hehe

nGiau said...

wah..bnyaknya duit ko cinoi..huhuhu

Totin Jamain said...

eh dah dotkom sekarang? baru perasan. weee happy labour dayyyyyy!

-ilyannur- said...

tadi ada aku pigi padini n vincci lepas baca entry ko. tapi malang nya, aku rasa sbb hari last, banyak yang nda menarik. size pun banyak yang tiada. jadi aku pun keluar dengan tangan kosong. haha

Cinoi said...

Sheila,
Goo job!

Ngiau,
Bulan ni jak puas2.

Totin,
U dah lama x dtg cni

Ilyannur,
allalla tu la aku mau pigi cpt2 tu kemarin

Chii said...

cakap jak 3 hari skalinya aku pg lagi the next day (2/5) masi sale lg..

aku pun angkut sikit jak. 1 pasang kasut sama 1 helai baju. beno la beli banyak :))

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....