Saturday, May 7, 2011

Dear Mommy

 

Happy Mother’s Day to my beloved Mom, Jumira Jumingan Sastro. Thanks for everything that you have done for me.

This is my Mommom 1

with her bestfriend, Puteri, my niece. Mommy sama si Puteri ni geng karas ni. Kawan baik. Dorang selalu bersama di rumah, bergaduh juga setiap hari. Gambar ni saya kasi hitam putih sebab teruk betul hasil dia, sudah la muka saya oily. Was taken on 2nd day of Aidilfitri (2010), masa tu buat open house di rumah, berpeluh-peluh saya. Gambar pun oily. Tapi Mommy tidak oily, sebab entah la envy saya dengan muka Mommy yang putih. Lagipu masa open house tu, saya pekerja biasa saja, Mommy supervisor, masuk dapur cek cek, keluar tengok guest cek lagi apa yang kurang, pastu marah-marah pekerja. Hehehe. Tapi di akhir rancangan Mommy juga di dapur sampai the next day, saya sudah penat gila. Mommy kemas sampai hilang bukti semua, seolah-olah tidak pernah terjadi event open house di rumah waktu tu. Hebat kan. Itu la Mommy2 nih, terer betul mengemas. Ada kuasa ajaib kali. Nanti kalau saya jadi Mommy juga mungkin saya dapat juga kuasa ajaib tu. Sekarang ni kalau dibagi pun saya menolak, xpala, belum bersedia lagi memikul kuasa ajaib. With great power comes great responsibility. Hehe tiba-tiba.

Di bawah ni pula saya bersama Mommy, dan boyfriend Mommy, iaitu Daddy saya.mom 2 

Ya, saya cari di external hard disk saya, tapi tidak jumpa pun gambar saya berdua dengan Mommy. Mesti bertiga, kalau tidak dengan bestfriend Mommy si Puteri cucu Mommy yang nakal tu, mesti bertiga bersama boyfriend Mommy yang garang tu. Teeeheeee. Tidak apa lah.

Love you Mom. Happy mother’s day.

 

Love,

Cinoi xo

3 comments:

Sheila said...

Kalau kau sudah jadi Mommy, hebat jugak kau tu nanti.

CinoiLavigne said...

Ya. Amin! heeheee

tqa said...

"With great power comes great responsibility"

baju padini?? ;)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....