Wednesday, May 18, 2011

Ada Blackberry boleh dapat T-shirt POLICE

 

Nah macam mana ada Blackberry boleh dapat T-shirt POLICE?? MAcam tiada kaitan kan.

Ingat tu point nya:

  1. Blackberry
  2. T-shirt POLICE

Begini ceritanya……

Suatu petang Ahad yang damai, aku tiada kawan berborak. Semua yang lain tidur. Cuma Rara temankan aku. Bosan. Aku layan TV3 sambil tekan-tekan Rara. Aktiviti MyTV3. Layan dari awal sampai habis. Di akhir rancangan ada kuiz, jawapan dia emelkan ke emel MyTV3.

Mudahnya ada Rara (my Blackberry) ni, bukan sahaja boleh BBM, boleh email dengan pantas sentiasa di mana jua. So aku pun emelkan jawapan untuk kuiz MyTV3 tu. Tekan-tekan send. Mudah betul. Hilang boring aku sekejap. Lepas tu semula browse-browse FB & Twitter dekat Rara.

Few weeks later I received a call from TV3 people asking for my address. Rupanya kuiz yang aku emel tu menang. Aku hantar email terpantas dengan jawapan yang betul. Mudahnya dengan Blackberry, boleh push email. Banyak-banyak email pon boleh!

Last Monday the parcel arrived!  1

It was a T-shirt, POLICE brand. Selama ni aku ingat jenama POLICE ni adalah jenama underwear lelaki haha. Rupanya ada T-Shirt. Tapi T-shirt nya pun macam lelaki yang punya. Bila aku buka, kecil! Oh, ini untuk lelaki berbadan tegap saja.DSC_0010DSC_0009

Bila aku try, walla! Tshirt ni untuk aku!

2

Nah. Siapa cakap ada Blackberry tiada kaitan dengan dapat T-shirt POLICE. Ada beb!

Bai.

 

Love,

Cinoi xo

6 comments:

Just said...

My BB limited coz sia nda subscribe the BIS! Buat apa lg tu BB klu gitu kan... hmm... mgkin sbb sia sdh set in mid sia nda suka BB.. forcing myself to have 1.. huhuhu

Chii said...

wah siuknya!

Daniel Chiam said...

Punya tambirang!!! Hahahaha lawa lagi tu baju... suri ah cik police if Im calling you tambirang... haha

CinoiLavigne said...

Just,
Rugi la gitu

CHii,
ya tiba2 kan

Daniel,
Ni blog mimang tempat jual tambirang bah ni. Hahahaha. Gila ka tidak tambirang. Bila lagi. Jan jeles ahh lawa baju saya. Hahaha

Akemi Siegel said...

uiseymen...sepa bilang tu baju tagap untuk lelaki ja, kau pun nmpak tagap terus bha pakai tu baju.hahaha

CinoiLavigne said...

Hahahaha tegap mimang

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....