Tuesday, May 3, 2011

Red Velvet Cupcake

I mentioned here pasal kedai cupcake yang saya jumpa di Lintas tu kan. Survey kedai cupcake, ada dua di situ. One of it is Boutique Cupcake.

Kedainya sangat comel. In white macam tu. The cake and cupcake pun nice. Boleh request decoration yang kamu mahu semahunya, untuk majlis kah apa kah, ok juga sini. Harga pun not bad. So saya decide untuk menerai Red Velvet cupcake dia. Boleh lahhh.

cupcake 1

 

cupcake 2

Kalau kamu ada majlis, or saja-saja mau makan cupcake kah. Pergi lah. Currently kedai dorang di Lintas. but moving to City mall soon, in May. Eh sekarang la May.

Kthnxbai.

 

Love,

Cinoi xo

9 comments:

exyanne said...

Kan,sudah sa duga.. kedai c Velvet mangkali ko pigi ni.. ada ba sa like page dia d FB,trus dia ada blog sendiri lagi pasal dia punya kedai Cupcake ni.. Hehehe.. Nanti la sa tingu balik.. ^_^.v..

tqa said...

pernah tengok di lintas! XD
(masuk, beli dan makan tidak pernah haha)

jij Abdul Hamid said...

calendar ka?kedai sivelvet tu kan.ka yg di corner tuh?

cupcake ni deco dia yg sedap..kalau mau makan cake dia bosan pula.hehe

nGiau said...

taaaappppunn~~!!:D

CinoiLavigne said...

Exyanne,
si Velvet bini si Rich kah?? BEtul bah. Saya rasa kedai dia lain kali. Nnti ko kasitau sy ah

Tqa,
Dulu pun Kak Cinoi limpas2 kan jak bah ni. Ada perlu baru mau amsuk nii

Jij,
bukan Calendar. TIme aku pegi ni Calendar tu tutup. ni Boutique Cupcake.

Ngiau,
ih kau ni kempunan nanti bah p kau beli sana

Eryati said...

bah cinoi...sedap betul ka kek tu? sy mo wat sendirik...adakah cup dia jual sana..sia nda mau kek dia..apa nama tu kedai?

exyanne said...

Pasal sepA bini sepa tu,sa nda tau.. oh,bukan kdai c Velvet pula tu.. lain.. hehehe.. kdai c Velvet tu yang calendar.. http://thecupcakecalendar.blogspot.com/

Aretikz said...

Pergh ~ semua berbicara kedai si velvet.. haha.. kalau kedai si ampal ada? haha..

CinoiLavigne said...

Oh myy people.

Nama kedai cupcake yang saya pergi: Boutique Cupcake

Nama jenis cupcake yang saya makan tu: Red Velvet Cupcake

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....