Tuesday, May 24, 2011

Approximately 920KM

 

I’ve been away for 3 days, as you can see, no update here. Confirm ada yang tertunggu-tunggu dan terdatang-datang ke cinoi.com untuk new update kan (cewah, confident tu penting)

Road trip 1

Saya telah ber’road trip ke

KK –> SDK –> LDU

dan

LDU –> SDK –> KK

selama 3 hari yang singkat tu. Susah la Sabtu ialah hari bekerja, Road trip 2 saya ambil cuti Sabtu dan Isnin. Nahh, itu lah tiada sempat ni update, kebanyakan masa saya berada di atas jalan (dan makan), tonton TV pun tidak berapa sempat, apa lagi blog hop-ing, mahupun blogging atau joging, tapi sempat pergi tandas la. Road trip 3

Itu saja mau cakap. Nanti-nanti lagi cerita panjang.

KThnxBai.

Love,

Cinoi xo

12 comments:

Anne Nurain said...

ui jauh perjalanan aa.. hehe..
sis org ld ka?

CinoiLavigne said...

No la. Org SANDAKAN. heeee

beaty said...

wah bawa cinta myvi pink p balik kg kan..wah siok tapi jauh perjalanan kan

Just said...

blm lg sia sampai sandakan ni tau! huhuhu

aisa said...

punya siuk road trip..
auu..mau ikut..haha~

Daniel Chiam said...

Jauh perjalanan nipis tapak kasut... sebab tu sa jarang jalan jauh2, haha

AQuezyeZye said...

nah..ini kali aque mau hambur buat entry dalam entry cinoi..hahahahaha...apapun memang tahan2 jak lah punggung kalau jauh pjlanan..hahahahahah

Farah Faridah said...

wah..jauh perjalanan minyak pun cepat habis kan..hehehe..ceciter perjalanan tu camana..

Fadzmie Mohamad said...

920KM dalam masa 3 hari.
Huii, barulah kalau ini.
Terus ber'semut-semut' tu satu badan kalau aku. Haha.

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

lama nda jalan jauh2 bgtu.

misya mialen said...

waaaa kin jeles klu mo blk kg ni..;D hjg minggu ni pun sy blk sbh..yey;D

-ilyannur- said...

mana itu cinta baru? kasi tayang dulu ngehhh2. mcm mo dekat2 1st service pula tu jauh dia dr kk-sdkn-kk kan. jauhh ooo..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....