Thursday, May 19, 2011

Mimpi Cikgu

 

Kemarin malam aku mimpi jadi cikgu. Tapi aku asyik datang lambat murid pun hairan. Aku datang pukul 8 pagi macam office hour biasa. Sekolah kan mula pukul 7 pagi.

Patut lah aku tidak jadi cikgu.

*Mimpi ni mesti gara-gara tengok ramai orang wish hari guru di facebook & di blog.

Ok. Bai.

8 comments:

Joanne Juend said...

entry yang comel! haha

echaRierie said...

Slmt pagi cikgu !!
haha

Akemi Siegel said...

haha.gara-gara banyak berangan di siang hari. ^^

CinoiLavigne said...

Joanne,
Teeeheeeee

Echa,
Selamat pagi murid!

Akemi,
Bukan berangan. Byk sgt org buat entry selamt hari guru di blog.

tqa said...

haha! sy pun mpi lawak sekali smlm smpai mau blog pasal itu. tp nda jadi ah. malu.

mpi kakak bgtu tu sebab kakak pigi mengkomen dpt offer tesl dlu! wahaha

Daniel Chiam said...

My mom always ask me to apply for teacher. Haiz... ntah la... takut pula sa kana buli budak2 sekolah... hahaha

nurfarah nadiah said...

hehe~ memang sempoi sangat datang sekolah lambat~ nak kena denda nii~ :p

AnnieMing said...

Haha.. Ko ni bah Cinoi.. ;-D

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....