Monday, February 21, 2011

Just for my record.

Sudah petang di office, sementara tunggu pukul 5 i better to something good to distract myself. Waiting 30 minutes to 5 on weekdays are the longest 30minutes in the whole world. So, saya pigi cek saya punya blog punya statistik for last week 14th February to 20th February 2011, Monday to Sunday. Saya cek di nuffnang, dan di statcounter.com.

Summary of statistic based on statcounter.comstatcounter summary 1Total page load for last week= 388, the highest pageload was on Friday, wonder what i blogged on Friday?? Owh, pasal game Milo Jampack yang kalau main menang iPhone, iPad segala tu di sini

Summary statistic based on Nuffnangnuffnang visitor summaryTotal view for last week is 414, slightly different from the statcounter.com summary BUT still friday is the highest view.

(Apsal tiba-tiba rasa macam buat summary dekat tesis ni?? Macam buat report!)

Ini pula keyword activity for the whole 1 week, yang orang google, or Search di mana-mana search engine that leads them to this blog, ni based on statcounter.comkeywprd actvity 1 weekGadis Satin?? Siapa?? haish.. Genevieve Alford pun ada, she’s my bff.

ini pula keyword analysis berdasarkan Nuffnangnuffnang visitor summary 2 I wonder, why actually people googled/search SAD word. Just wondering. Hmmm yang banyak search “so what if i go out on million dates’ to obviously lagu baru Avril yang saya pernah post di sini bulan lepas entitled What The Hell click HERE. Gadis satin??

..to be continued.. he he

……………..

bersambung

cinoibeetlesv.blogspot.com Total Hits since April 22, 2008 up until today February 21st, 2011 9:00 PM. Tiada la huge mana kan. blog hits

Ini pula jumlah blog post saya sejak mula saya menggunakan blogspot.blog archivesEntry terbanyak ialah pada tahun 2008, tetapi menurun pada tahun berikutnya sebab saya sudah busy kerja kot, 2008 tu masih lagi study pada separuh pertama tahun dan mula kerja pada October tahun yang sama. Tapi semakin tahun semakin berkurang pula entry ni. So far, sudah ada 588 entry di blog ini sahaja.

Jumlah tersebut tidak termasuk 16 post di blog ini http://cinoilavigne.blogspot.com/, 14 post di blog ini http://cinoiismyname.blogspot.com/, dan 18 post di http://cinoi.tumblr.com/.

Dan juga 75 post di http://cinoi.blog.friendster.com/ since 2005.friendster blog archives

Eh, sudah dulu la ya. Next time saya update pasal, dari Negara atau State/Region mana visitor saya datang, pasal returning visit, browser yang diguna, etc. Tengok la dulu nanti ya macam mana.

If anything, just drop your comment here ok! Cewah. I have to go, for now.

actually

Happy Birthday to Kindly Unspoken!!! It has been THREE (3) fucking awesome years!!

It is my blog’s Birthday!!!!!

since 2008. to 2011

 

Love,

Cinoi xo

p/s: Bagaimana anda mendefinisikan sihat?? Ukur di SINI

19 comments:

Chii said...

wah..ada org google genevieve alford?? sapa la tu..stalker kali haha :)

CinoiLavigne said...

Chii,
yah. siap full name tuh. ntah2 org ofis!

Alfian J. said...

Wow cinoi..ko sudah ukur statistik ar..aku mau ukur jua la..tp takut lak trafik tu curam ke bawah..ehehe..

tp aku plg suka bab -->
Bagaimana anda mendefinisikan sihat?? Ukur di SINI

Ehehehe.

Aretikz said...

Pergh ~ Hebat.. leh wat tesisni barang woo. hehe..

CinoiLavigne said...

alfian,
itu bah tu yg last skali tu yg pnting tu. haha ukur la bah skali skala sebulan sekali

aretikz,
tu la mcm buat tesis sudah kan, summary graf suma wahahaha

Anonymous said...

huhuhuhu!! nda lama ada la yg tukar url dia p cinoibeetlesv.com kan2?

yonna said...

kalau tengok keyword,mmg boleh pengsan rasanya sebab banyak yang mengarut2 kan? hahhaa.

CinoiLavigne said...

Anon,
Hope so. Soon

Yonna,
tu yang best nak check keyword tu, boleh rasa kelakar-kelakar pastu gelak sorang-sorang

beaty said...

happy bday to ur blog cinoi

CinoiLavigne said...

thanks beaty

Encik MamaT said...

bab ukur tu tak ble blah.. haha

Nurul Faezah said...

Hee~ hepi befday! Btw, klo mau scan blog pkai AVG online scan. Nih yg aku tau la.. uhuk

chinta i-sha said...

anda di terjah! and i just followed u.

hepi besday to ur blog :)..semoga murah rezeki.

CinoiLavigne said...

Encik Mamat,
nape tableh blah plakk

Faezah,
nanti aku google

i-sha,
thnx

Pert Alpah said...

wow mimang cam final report or.. neay hepi bday belognya

nieja said...

happy birthday blog cinoi! hehe

jue said...

hi...nice to knowing you..I follow u...

CinoiLavigne said...

alpah,
smangat kan

nieja,
thnx babe. i nak DOTcom sndrik. u pakai ape

jue,
yeah u too

nieja said...

yg i rm60 je stahun..
jom la!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....