Thursday, February 10, 2011

Siapa yang mudah excited kalau ada benda baru angkat tangan!


Perasan kah anda perubahan pada blog ini? Cewah. Macam gampang je bunyik.

Ok la. tengok blog ni sudah berubah wajah sikit. Ya lah, masi basic template lagi, tapi ai tukar kaler-kaler dia youuu!!!

Dan yang paling utama, sudah ada header baru yang cantik! tadaaaaaa!
Ha header tu confirm lah aku bukan aku yang buat, aku ni bukan jenis pandai hias-hias punya orang, sebab tu blog aku ni basic saja. Aku suka neat and tidy. Sakit mata aku la banyak-banyak hiasan sangat dekat blog liplapliplap sana sini, tapi isi enrty ala kadar je! So not me. Aku ni pentingkan isi blog daripada perhiasan yang bukan-bukan ni. Sebab my passion is writing ni, blogging la to be specific, tiada lah pula aku menulis buku kan. Blog liplapliplap hias sana sini, isi-isi entry cuma isu yang copy paste dari web lain juga, tak guna sayang oi! Kalau begitu semua orang boleh ada blog, yang bukan into writing pon, yang pemalas writing pon boleh ada blog! Mengaku blogger konon, ouwhh puh-lisss! Beratus blogger lahir setiap hari, mana yang true?? *eh apsal tiba-tiba emo ni*

Owh anyway, sebenarnya mau memperkenalkan orang di sebalik header yang cun ni, i like!

Orangnya ialahhhh

*drum roll*

Ayu Kamalia!!! *clap clap*
Boleh melawat blog dia di url ini http://ayukamalia.blogspot.com/

Beliau (hahaha beliau cam ape je bunyi) ialah kawan saya semasa di universiti, kami kenal melalui bidang sukan, dia ni main Handball untuk U kami. Tapi sukan-sukan lain pun dia boleh juga, pendek kata, dia memang bagus la dengan apa-apa jenis bola. Bowling pon dia terer juga ni, aku ingat lagi dia main internal game di UTHM. kan Ayu?? Orangnya pun ada sikit mereng la. Macam aku (aku cakap macam aku ni jaga hati dia je kang keci ati plak aku cakap mereng kan).

Design-design ni memang makanan dia la. Sebab tu aku letak kepercayaan aku dekat dia untuk design header ni. Nice and simple, i like. Very the chomel!

Thanks kewek (nama manja dia bahahahaha). Saya ialah suka header blog ini! Lebih cantik dari header blog kau pula tu! Kau memang kawan yang baik dan batu.(rock). wahahaha. Tapi ada gambar bayi chomel header kau, tunggu la aku buat bayi chomel juga, baru aku buat minta buat header baru, ada gambar bayi chomel macam kau.

Jangan lupa lawat-lawat la dia di blog nya k! Di sini http://ayukamalia.blogspot.com/

Love,
Cinoi xo

11 comments:

Zurina J. said...

Kirim salam sama dia ya...:)

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

hahahaha ayu glamorous kamu!

Joanne Juend said...

peewiittt la sama itu header! suka suka suka.

CinoiLavigne said...

zurina,
baiklah! Nanti confirm dia akan membaca komen-komen ni

wan,
hahahaha suka la dia

joanne,
pewwit balik! i like too!!!! *still excited*

:: kewek :: said...

haha...aku mari dah..
tepuk tgn ramai2...ewah2 ayat manis puji2an dgn harapan untuk perkhidmatan header terbaru dgn bermodelkan bayi ko yg comei ek...kena cas ni...kahkahkah...
semenjak ko dh berheader baru ni, pg2 je bukak blog ko 1st..sbb aku rs mcm ko dah lawan tauke...pastu usha punya usha kot2 cite pasal aku akan terpampang...tu dia... hepi2...thanks la

CinoiLavigne said...

weyh ayu aku ada idea baik ni.
tapi nanti kita bincang la ahahaha.

Sabahan Bloggers Club said...

This is a better template then the last one but still, some improvement can be done.

CinoiLavigne said...

improvement from what to what?

samizul.net said...

Saspen eh aku tengok bilangan komen ada 80.. Sekali klik, 8 ja pula.. Adei, tersaiko, muahua3..

Lupa pula aku design blog lama mu camna. Tapi yang ini memang umphh punya.. Kemas n teratur.. d(^^,)

CinoiLavigne said...

hehe. sebelum ni pun kemas dan teratur. sama jak. cuma tukar kaler tulisan, dan header jak. seriously.

:: kewek :: said...

ceh..nak kate objek utama dlm header tu cun ar...uwekk..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....