Thursday, June 16, 2011

Aku tidak perlu payung terjun~~

 

Teee heee

Kalau suatu hari nanti, jodohku sampai, cewahhhh, suspen kan. Aku mau menari macam dalam video di bawah semasa reception ku. (Menari saja, bajunya tu tidak mau la)  Boleh ka tu ah? Boleh ka boleh ka. Boleh la bah ya. Geleng kepala nanti daddy ku tengok kan.

 

I don't tell anyone about the way you hold my hand
I don't tell anyone about the things that we have planned
I won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to push me down
They want to see you fall


Won't tell anybody how you turn my world around
I won't tell anyone how your voice is my favourite sound
Won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to see us fall
They want to see us fall

Don't believe the things you tell yourself so late night and
You are your own worst enemy
You'll never win the fight
Just hold onto me
I'll hold onto you
It's you and me up against the world
It's you and me

 

Adoi lagu ni sebenarnya terngiang-ngiang di otakku. Like an Ipod stuck on replay sudah lagu ni di telingaku.

Tu sajeerrr. Bai. Have a wonderful Thursday. Esok sudah Jumaat yippie. Can smell weekend already aite. Weee can’t wait!

 

Love,

Cinoi xo

*Banyak perkara aku mau blogkan sebenarnya, tapi 2 3 hari ni workload di office betul-betul tidak mengiziznkan aku berblog banyak-banyak ketika waktu pejabat, walaupun aku sudah biasa menchuri masa. Banyak calculation Steel Bar mau dibuat ni. Toloonggggg!!!

9 comments:

beaty said...

palan2 bh cinoi..kami selelu juga p lawat sini blog ko..

wah caya la ko kalau bulih ko menari mcm tu video

misya mialen said...

memang begitu tu.klu mau mencuri masa, x dpt bertapuk pakai screen plg kecil, bertapuk di bwh meja pun blh bah.hahaha

Aemy Shamy said...

Oh I love this song! ^^

Chii said...

aku rs semua org blog waktu pejabat. klu hujung minggu, mo tengok org update blog jgn harapla..

Aki said...

Hehehe.. menari,jan tia menari.. ^_^.v..

Eh,Cinoi,kira pakai software ja,sudah submit drawing sama draughtmen,baru ko buat calculation pelan2..

Tu engineer sa,slalu sa suruh gitu ja tu,saya mula kira pakai software dulu,pastu sa buat drawing basic,baru dia siap calculation..


Saya pakai Staad Pro sama Esteem,sebab Esteem trus produce drawing,tinggal sa convert sikit2 ja..

Pemalas kan?? hahaha

Jay Minerva said...

Gila la impian ko, kena prektis lebih masa la ni kan hehe...

dayang said...

dulu sy suka ni lagu..setiap masa balik2 lagu ni saja d dengar..best! satu lg best Fight for This Love...

cik chinta said...

huhuh...xske esok jumaat. sbb kn cmping sampai hari ahad. kn tido dalam khemah...xsuka nya T_T

Meck said...

bulih bah kalau ko =P

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....