Tuesday, June 21, 2011

Yesterday

 

 

Cotton On Model 2Two description for picture above

  1. The green long sleeve ahmad-dhani shirt I was wearing was bought at RM15 at Cotton On last Sunday. Weeeee.
  2. It’s good to not drive and sit at the passenger seat with that kind of position. Love it. Santai sungguh. My favourite position tu, angkat kaki sebelah.

Yesterday, aku temankan budak di bawah ini Cotton Onpergi Cotton On Suria. Sebenarnya dia yang introduce dekat aku Cotton On di 1Borneo tu. Tapi aku discover more, ada lagi satu store dia di Suria (as written in the previous post). Hoohoho.

So dia mau pegi. Aku temankan. And I accidentally bought a Stripe (black and white) Swing Top, cost me only RM15. Heee. Jangan marah. Bai. Hopefully ni kali terakhir dalam bulan ni aku bercakap pasal cotton on.Cotton on Model

Love,

Cinoi xo

10 comments:

k a k L a m p said...

bese drive cm tuh kete mesti auto kan.. heee kite pon sokmo wat cenggitu gak

nunui Joe said...

haha.. plg sempoi cara duduk :D

Aki said...

habis lah Barang Cotton On ni gara2 ko Cinoi.. Haha..

Yanti Padli said...

Ptg ni mau pegi suria la, mau cari cotton on..

Gunaqz said...

uissh, dua kali entry pasal pigi cotton! ini mesti bgus punya barang nih. bah cinoi, nanti sia blk kk sia cari ko ah? mo booking ko awal2 nih untuk teman sia pigi cotton on. boleh aaaa?

p/s: mcm sia ingat ko mention cotton on store asal dari australia. err.. mcm enda pernah pula sia nampak tu store sini. atau saya yg memang x ternampak? tapi klu di kk satu tops dia boleh dapat rm15, bagus beli di sana. rm15 tu lebih kurang aud5.5, mana mau cari tops begitu murah sini. memang tidak dapat punya. oleh itu, i akan mengumpul rm n mengikut ko pi cotton next time aaa.

abis, ko sudah promote2 sini, tpaksalah ko bawa reader ko yang sudah 'kena pukau' cotton on ko pigi sana. ha ha ha ha!

Jay Minerva said...

australia mari~~

cik chinta said...

itu ko pakai hage rm15 ja? banyak lagi ka? jeles saya ni. ko balik2 dapat beli mende best2 ja.

beaty said...

cotton on fever..owh c cinoi..bh bila la sa terpigi ni sini..tu mr. fiancee sa kan selalu malas ja mau kasi kawan sa jalan2

sampai bila sales dia tu

samizul.net said...

Nda molek tu Cinoi awek angkat kaki gitu selalu, ahaks! XD [<--- Nda tau menahu pasal Cotton XD]

tqa said...

sudah kak cinoi. sudahhhahah..
td pegi tops only $10 each sikit lagi karau di sana haha..
beranak bah baju terus. matai.


*bgus pulak kan. hrganya nda di convert. mmg sini harga standard klu sale 10-15nzd mcm tu. tp hrga RM pun gtu2 jgk. aihh. ngam~

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....