Sunday, June 12, 2011

AF Final Yang Terfinal Sefinal-finalnya


Aku predict. Atau aku teka lah.

Hazama menang, No.1

No.2 Fina

No.3 Lena.

Sebab kenapa prediction ku berupa begitu malas ku mau terangkan huahuahua.
(Haritu time Mentor malas ku mau predict dan ulas panjang, sebab it was obvious la. Tidak kan lah TV3 tiba-tiba mau buka final untuk Mentor- 3orang kan. Sebab Salma memang layak pun. Obvious siapa yang patut menang. Anyway, tiada seorang pun pelajar AF kali ni boleh lawan Salma pun sebenarnya, bagi aku la. Tapi kita layan juga AF. Sebab hiburan kan. Huahuahua)

Nahh itu jak prediction ku. Kamuuu??

Kamon pipel. Lets share.



Love,
Cinoi xo

9 comments:

beaty said...

sa punya prediction is Hazama n Fina

paiz said...

kebanyakkan blogger predict same je camni gak.. heheh hazama mmg confirm no1, tp yg lain2 tu susah kot nk predict..

CinoiLavigne said...

BEaty,
ya sama kita

Paiz,
Nak predict senang, tapi betol ke tak prediction tu yg susah

~NieZa~ said...

dr hazama diserap msuk (1st ni ak tgk af9) sdh aku jgka dia juara..sbb tgk yg len2...sedih T.T

echaRierie said...

hazama sdh agk tue..
tp sa suka result smlm..
miahahahaha..ketawa kejam..
sa tnya org rmh ja sa nda tgk pun..haha ~

samizul.net said...

Bye AF.. I hope I will never see you again on that stage, ahaks! XD

Jay said...

hazama experience dah ok.. 3 4 tiang la dia di depan dr yg lain2...

nunui Joe said...

sy pn suka c salma!
suara dia ja yg bisa bikin bulu roma ku meremang. haha :D

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

af dah boring..nasib baik dah tamat buat selamanya..huhu

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....