Friday, June 3, 2011

Pink

 

 

Hello beautiful people! Happy Friday! You smell weekend already? Coz I do.

Without further ado, let’s officially meet Cherry Pink, finally (baru harini nak blog selepas bertangguh 3 minggu)! Non-official ada di sini (click sini). (Actually warna sebenar dia dalam catalogue myvi adalah ditulis sebagai Dazzling Red)

DSCN0359Oh, Pink memang pemalu, buat-buat pandang laut pula bila di ambil gambar! Eh, spoil gila plastik hijau bawah tayar. Tolong lah masyarakat, buang sampah di tong sampah, jaga environment kita! (Tiba-tiba pesanan khidmat masyarakat!)

Harini Pink sudah 3 minggu. Harini Pink pergi servis. Sebab harini, mungkin ketika kamu membaca ini, kami sudah pun dalam perjalanan menuju ke Sandakan (kalau aku dapat half day kerja la). Dan ini adalah road trip kedua Pink!

Cherry Pink 1 Hari pertama bertemu muka. Muka aku eksaited gila tableh nak cover! Pink rilek je jumpa aku. Eh ter matching plak beg.

Road trip pertama Pink ke Sandakan dan Lahad Datu sudah pun 2 minggu lepas. Road trip kali ni pulak ke Sandakan – Lahad Datu, dan further lagi sikit, ke Tawau. Yippie! So siapa-siapa di Tawau boleh lah berjumpa Pink hujung minggu ni yeay!

Cherry Pink 2Blur!! Kadang-kadang aku blur. Huh? Kereta aku? Eh? Eh? Aku ada kereta? Hahaha bongok! Sowtness berleluasa. Yeah meet Miss Sowty!

Me and Pink will be best friend, and already are since last 3 weeks, best friend and partner in crime. So far Pink listen to all my whining and rambling without any complaint.

Plat number pink pun aku book. Consist of only three numbers, 0 and 1 and 7. Macam number phone aku jugak la, no fon aku cuma ada tiga number ni berulang-ulang. Syukur Alhamdulillah berjaya dapat apa yang dimahu.

Cherry Pink 3 Dimatchingkan lagi dengan nail color merah jambu. Ya la, bilang bespren kan.

 

Jadi, jangan kasi lama. Jom jalan-jalan sampai lebam!

 

Love,

Cinoi xo

 

[This is an auto-published entry]

12 comments:

Anne Nurain said...

comel ny c Pink.. hehe..
wui sis, road trip trus aa..
hati2.. ^___^
hehehe..

nunui Joe said...

kakak saya punya c putih,, hihi myvi bawa smooth ja kan. suka!

Just said...

congratz for your Pink! Our exora plat no pun di-book! also consist 0-1-7 + 6! wed anniversary pnya date ba kunun.. ;p enjoy ur journey!

Gunaqz said...

Aik, beg sama kuku pun kasi matching tross sama kaler kreta kah? he he

Enjoy your car!

Yanti Padli said...

Enjoy ur journey and be carefull ya..

Aemy Shamy said...

Do you smell jealousy? Because I'm jealous, in a good way. Hehe. Waaa you're so lucky to get your own car. Well, drive safe! ^^

-ilyannur- said...

yeah kasi mansau itu c cherry pink hihi. nanti kalau aku tenampak asal ja myvi kaler pink no . 017, nanti aku highlite hihi..

tiara dryden said...

jajaja. i can't wait to have my car after reading this! :D drive safe n have fun! i miss vacationing at semporna :)

misya mialen said...

Slmt jalan aaa..moga slmt smpi.;D

beaty said...

wah si pink ko bawa dia mejelajah sabah ahhh

AnnieMing said...

I love your pink! ;-D

Pink Diva said...

Wow! you have made ​​me envy for your pinky car....jejeje
This is my dream car so far..:)

Drive safely always dear..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....