Tuesday, April 12, 2011

EDUCATION is IMPORTANT

Why?

Because without education, these happensnon-edu peeps Fuck Sabah group?? Yes. Ianya seperti yang anda lihat ;)

I stumble into an article about this while browsing at www.wsbmania.com.

As a concern citizen of Malaysia, especially Sabah, I reported this group, so should you.

This is how.

  1. Go to Fuck Sabah group
  2. At the very bottom of the page click Report Groupreport group on facebook
  3. Click on Contains hate speech or attacks an individual > Targets a race or ethnicity.report this group
  4. Done! You are now proven a concern Malaysian and Sabahan citizen!

*Message to the angry pissed off Sabahan people (and non-Sabahan but educated people too):

I know you guys are angry, so am I. Tapi kita tidak harus memaki hamun dan mengeluarkan kata-kata yang kesat kepada group ini atau sesiapa yang melakukan ini (in fact we didn’t even know who the hell did this). WE WON’T and DON’T argue with an idiot, because they will drag us down to their level.

We are educated, we have our standard, pride. We will act like one. And we will keep it that way. No more harsh and mean words please, we will just report it as said above. The more people reported it, the more chances for Facebook to remove the group. Okay? Are we cool?

*************************************

*And message to the person or people who did this:

EDUCATION IS IMPORTANT.

Spread the love people! Spread the love.

Love,

Cinoi xo


p/s: Apa yang kamu tidak tahu tentang Maybankard. Klik sini.

9 comments:

N SuZiEaNnA.. said...

eiwuuuuu..budu punya org yg buat tu!

CinoiLavigne said...

:)

germaine said...

mmg.. jelous ma sabah bah tu.. hehe.. ^^v suda sy report tu group..

cik chinta said...

sape yg wat tu? ntah2 dia tak pernah dtg sabah sni..jgn pandang sbelah mata oke..saya bukan org sabah lg suka duk sabah ni, ape je yg tade kat sabah?? gunung, pulau tercantik? pulau sipadan,tempat sejuk cam cameron? soping mall?? eloo...sabah pon ada suria ye..bukan KL je ada..dorg ada ke gunung tertinggi? ada ke mat salleh nk wat survivor kat tempat dorg? haishh...marah

beaty said...

aikk mau jadi luca lucas lagi dia ni ka...teda education ni budak yang buat...ishhh bh nanti sa report ni group

Mell_f said...

I've read the page,ini la budak2 zaman skg ni.

Aziz Syaidahtul said...

huhu...gla ni org2...mo jd batu api...anti kelantan pun ada juga...

prince said...

2 all sabah n malaysian people yg concern, please act!share link webpage ni ke profile fb korg n sebarkan sebanyak mungkin...cara yang betul ikut saluran yang betul, kita report group ni kat fb.

-rakyat prihatin-

Pink Diva said...

Lack of attention vha tue owner page..kesian tol!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....