Wednesday, April 27, 2011

Welcome back

the chatbox.

Yes. This blog once had a chatbox in 2008. Removed in early 2009 sebab terlalu banyak haters memaki hamun di sana. Untuk membantu mengurangkan dosa mereka kerana memaki hamun kerana membenci saya atau blog ini, saya remove la chatbox tersebut, kurang juga sikit dosa memaki mereka.

Then the chatbox back in early 2010. Because of I do not know why, I just put it back there.

Removed back around last quarter of 2010 sebab banyak sangat “i follow u, follow me back please”

Harini saya sedikit bosan. Dan saya fikir mana la tahu ada yang mau tinggal pesan (ada yang tidak tahu email saya). So letak semula chatbox yang lama ke situ (saya simpan coding dia, in case mau pakai lagi malas buat yang baru). So there you go! Masuk ya, sila lah masuk, buat macam rumah sendiri orang.

Bai.

Have a lovely Wednesday everyone!

 

Thought of the day:

”The truth hurts, but lies kill”

 

Love,

Cinoi xo

8 comments:

Sheila said...

sekarang ada banyak spam di chatbox. yg mcm 'your blog is so wonderfull bla bla bla;.. ko pi si annieming punya blog. ada dia ajar cara elak tu spam.

Cinoi said...

Ok. Mmg byk tu spam gitu tu eh. Harap2 sng cara elak SPAM tu. kalau edit html la apa lagi la aku ni kureng sikit hohohoh

exyanne said...

Cinoi,sa kira mo p komen d chatbox ko I follow U,follow me back please,tapi,baru sa ingat sa punya opis p block tu chatbox.. tunggu di rumah ja la.. Hahaha..

CinoiLavigne said...

Hahaha pandai kamu ah menguluk.

Fadzmie Mohamad said...

Haha. Ayat "i follow u, follow me back please" tu macam sudah jadi ayat paling selalu saya baca sepanjang berblogging ni. Ayat wajib kunu! Haha. Saya lagi prefer kalau orang tu kasi tgl mesej di shoutbox saya, pasal update di blog dorang. :D

samizul.net said...

Well done! Good reaction. Muahua3! XD Just ignored the Spammer. Admin can ban their IP, name or perhaps the words. But, I'm not really sure if it will be worked on CBox perfectly. I'm using ShoutMix and it performs awesome!

Cinoi said...

Fadzmie,
Iya. Kstau jak la drop by ka. Atau ada entry baru ka di blog, say hi ka. Baru juga ada hati mau ke blognya. Kalau terus suruh folo belum apa2 lagi haih

Samizul,
Dorang ckp boleh setting chatbox elak Spammer which i haven't figure out yet sebab malas. Haha so biar jak la dulu dorg mau Spam pun wahaha

beaty said...

sa paling benci spammers ni..n sa paling anti "i follow u, follow me back please" adoi ..kalau sa pun sa inda akan follow..tada sa suruh dorang follow pun...jadi yang memmolow tu jangan la paksa mau follow balik...heheh betul ka??

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....