Wednesday, April 13, 2011

Good things are meant to be shared!

At first i register HERE not knowing there’s loads of reward awaits!

Di bawah ini ialah hadiah yang saya pilih dan akan menangi, if I got to be lucky here! lucky draw

There are few other prizes to be won EVERY DAY!

Pilih hadiah kamu di sini! Cabutan bertuah akan dibuat pada pukul 6 petang setiap hari selama sebulan (26 days left!)

Who knows YOU might be lucky! No harm trying~

Spread the love people!


*Additional:

Apa yang kamu tidak tahu tentang Maybank?? Di Sini!

10 comments:

Sam'z Ha said...

folow u wasaber!! jmput dtg blog sy plak :)

pink said...

I pon dah join ! teheee :D

CinoiLavigne said...

Sam,
okayhhh

pink
nice!!!

Chii said...

neither watch af9 nor mentor. so no comment! haha..

Izyan Masri said...

TAK FAHAM.SEDIHNYA T_T

syuwai said...

erm, tgh fikir2x nak join @ tak..hehe x.x

samizul.net said...

Haha. Nice one.. d(^^,)

CinoiLavigne said...

Chii,
Aku mau tgk American Idol tp rumahku xda tu channel

Izyan Masri,
Part mana yang kamu tidak faham??

Syuwai,
ok.

Samizul,
Yeah nice. sudah join? manatau lucky!

echaRierie said...

yaa..sa pn ni mau join @ nda..
hehehe~

Pert Alpah said...

mcm... menarik tertarik

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....