Thursday, April 14, 2011

Cinoi dot Com

 

Good day everyone.

Finally,selepas 3 tahun menggunakan nama blogspot, saya sangat teruja menggunakan nama domain sendiri ;) *am so excited* cambest saja kan.

Setelah berhempas pulas, setting sendiri, untuk saya yang buta IT ni memang susah, domain cinoi.com aktif hari ini.

Kalau kamu masuk ke cinoibeetlesv.blogspot.com pun dia akan ter’automatic pergi ke cinoi.com.

Saya sangat tidak sabar untuk menguruskan hosting pula. Haih semua benda pun la saya sangat tidak sabar dan terburu-buru. Sambil-sambil itu saya akan terus blogging seperti biasa.

Feel free to share anything pasal domain ka hosting ka, mahu bagi tahu saya ka, mau share apa-apa la, komen ka, apa ka kuda ka, feel free to drop a comment ok. Tapi jangan saja kamu tanya soalan yang bukan-bukan dan begitu IT, maaf lah saya masih belum pandai lagi.

Welcome cinoi.com *dancing mode*

 

Love,

Cinoi xo

*still dancing*

14 comments:

mesarra said...

waaaa..dah maju
aku je xde masa nak blog dah
sarah bukan seperti dahulu hahahaha

beaty said...

congrats cinoi...mana satu provider ko beli ni

alongxp said...

waaa...bile lg nk sewa hosting? pkai wordpress lak,gerenti kamu akan ckp,wordpress lg best n senang,waaa... WP sgt friendly kpd sume la... hahahaha(racun die...hahaha)

Biey said...

tahniah atas domain baru.. hehe..


Jom terjah Entri baru !!
Siapa yang bersalah ??

cik chinta said...

wahh..congrats..cam gleme je pakai dot com..

khairul akmal azman said...

da maju la..kay nye blog je still gne blogspot lg..huu..

-ilyannur- said...

congrats! ada domain sendiri memang best! aku belum lagi haha.buta IT bah hihi

MiNiE said...

yeayyy! congrats cinoi! :D

CinoiLavigne said...

sarra,
Apdet la blog wey x bosan ke

BEaty,
Thanks. Serverfreak

Alongxp,
Kalau dh ada hosting boleh manage melalui WP eh? nak juga ni tp entry saja yg boleh trnsfer dr blogspot ke wp kan? Hit counter stat xbleh kan? so counting start dr 0 plak la tu kann

Biey,
Tq

Cik Chinta,
TU la psl. mcm ala2 kan haha (gila glemer)

Khairul Akmal,
Tukar ah gi nama domain sndrik juga. Style beb

Ilyannur,
Aku pon buta IT.Buat ni pun dgn cara google n baca2 dulu caranya hahaha

Minie,
Thanks you. Stay tuned dkt cni ok! Nanti i nak buat contest sempena nama domain baru

Pink Diva said...

Congrats Dear..:)

Amoi said...

I have using blogspot from 2007 until now.

congrats btw :D

Fuze said...

mantap eh..

nieja said...

phewitt!

Anne Nurain said...

wahh.. dot com suda..
baru perasan.. hihihi..
thniah.. =)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....