Thursday, January 6, 2011

i love to eat

my first Avocado Juice in 2011. 2hari lepas, on Tuesday, tiba-tiba craving for avocado, so pergi la Tanjung Aru 1st Beach, sangatlah saya terkejut beruk, beruk pun tak terkejut begitu setelah habis minum mendapati harganya segelas besar ialah RM10, dulu RM6 saja kot. next time aku pergi beli saja lah buah avocado ni di pasar and buat sendiri di rumah, cheaper.

IMG01328-20110104-1741

kemarin petang pula, on Wednesday, Rodeng (one of my best friend, Roddney Martinez) kepingin mau minum air kelapa bakar. so after work,kami pergi ke area dekat Poli KK tu untuk mendapatkannya. me, Achii, Jay, Rodeng.

            left: Puding Kelapa RM4 | right: air kelapa bakar RM2.501

lepas dari layan kelapa, kami dinner di KRISHNA, (Po, Rodeng, Achii, Jay, Eric, Bicik). apa yang best d Krishna ni? semua kari dia best, lauk kami yang main course large tu kari kepala ikan yummeh. ada juga set-set nasi daun pisang, dan vegeterian set dia memang included, nasi+sayur+teh tarik, 3 item ni no limit boleh refill. and Krishna ni juga 1 kedai besar di corner hujung 2 bangunan, restoran yang sama terpisah oleh jalan raya. kalau mau bayar di kaunter pi seberang ya. 2

Maka semalam, kami pun balik dengan senang hati perut kenyang. The end.

 

Yours,

Cinoi love to eat.

1 comment:

n0n0i♥a'n'l said...

Uishhhh.. air kelapa tu bha.. sedapnyaaaa tu.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....