Wednesday, January 12, 2011

the most adorable kids in my whole world

tadi Naim Firdaus on the phone dengan Putri NurQistina Balqis. Kalau kamu follow blog aku, kamu mesti sudah kenal watak dorang ni. Naim ni anak kakak sulung aku, Putri plak anak adik aku, both born on the same year but different month. geram betul aku tengok Naim pegang phone berbual bahasa kanak-kanak-2tahun-setengah dengan Putri.

Naim : tii tii  [Putrii putrii]

Putri: abg i’im..abg i’im.. [Abg Naim..Abg Naim]

gambar-gambar di bawah di ambil pada bulan September 2010.

*bangun awal, main duduk-duduk-atas-meja-tanpa-rasa-bersalah dulu*8

*permainan dan gurau senda semakin rancak* 4

*tidak lama kemudian, perkara yang sudah awal-awal dijangka akan berlaku lalu berlaku, dua-dua nya menangis di situ yeahh* 9

*pastu berbaik semula, masing-masing dapat habuan makanan kanak-kanak yang menyeronokkan*56

*yeay lepas mandi boleh tengok kartun sama-sama. Putri  memujuk Naim mentengok kartun Barbie, sebab Aunty Noi pun suka kartun Barbie hahaha* 7

semoga bila dorang sudah besar masuk U dan jadi yang hebat-hebat nanti, dorang masih boleh buka blog ni dan tengok perangai dorang time kecil ni! dush!!!~

Love,

Aunty Noi love all of you

2 comments:

okayarms said...

Wa syoknya sistas ko punya anak lahir on the same year... Ba yang sista di tengah tu bila lagi? ;D jk

Qi_Cinoi.Lavigne said...

anak adik saya tu, adik sy lelaki laaaa

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....