Saturday, January 29, 2011

Pengetua AF 9

Orang cuti saya kerja,
Kadang-kadang saya boring,
kerja banyak macam gunung daik bercabang tiga,
tapi saya masih sempat blogging.
(sebenarnya mau buat pantn, tapi macam tidak jadi pula pantun ni)

Happy saturday y'all wassup wassupp!!~~~ (masih lagi amcam intonasi Dj radio pagi-pagi)

kita terus ke titik (straight to the point) Ahmad Dhani akan menjadi pengetua AF 9!!
Ya, Ahmad Dhani. Surprise?? Shocked?? Happy?? Disagree?? Perkara berkenaan Ahmad Dhani sudah keluar di Berita Harian Rabu lepas kalau tidak silap saya.

Well ada pros and cons nya la. Tapi mari kita tengok di bahagian terang (look at the bright side), there's no harm of him being the pengetua, kita boleh serap ilmu dia dan gunakan untuk kita sendiri, i mean the Malaysian people la, yang budak-budak Af ni, dan mencuba sesuatu yang baru kan rasa thrill nya agak fun di situ. Pandai Astro/Maestro punya strategi kan, membawa kelainan dari AF-af lepas yang mana ramai sudah orang kebosanan, 8 kali suda AF!! mesti la ramai orang mahu tengok Ahmad Dhani ni sebagai pengetua. We'll see the result nanti la tengok kualitas nya macam mana. cewahh kualitas.

ok la bye. tu saja. Untuk peminat AF, AF9 mula bulan April ni ya.tunggguuuu. zassssss.

Cinoi xo

3 comments:

Jay Minerva said...

aku stuju ahmad dhani jd pengetua...

hafiz said...

:)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

jay,
aku mana2 jak x effect aku pun hahahaha

hafiz,
:)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....