Tuesday, January 25, 2011

Oh So Random (Read if you care. Don't if you don't)

Hari ni sedikit bosan di office sebab utamanya TIADA BAWA LAPTOP. Pc di office ialah untuk kegunaan kerja semata-mata, even if I mau online, perlu la mensimpankan tahap kesabaran yang maksima terlebih dahulu. What I've learn and been through today?

1) Went to an interview with this Suria Group subsidiary construction company. You know that if you resign from any subsidiary of suria group or even anak-anak syarikat suria group, u will be banned for life from any Suria Group company??

2) Found out that Fasha Sanda dan Jejai sudah break off, clash. *wow kelas gitu ada gosip

3) Bawa bekal harini, nasi dan lauk yang dimasak sendiri, tapi awal pagi sudah tidak tahan mentengok bekalan sendiri dengan penuh nafsu serakah,maka, kecundang di awal pagi. Tengahari lunch seperti biasa, Nasi dan Lauk BanyakGila di restoran melayu berdekatan.

4) Read in the paper, ada budak sekolah dekat Temerloh if I'm not mistaken, hampir terjun dari tingkat tak-pasti-berapa sekolahnya sebab histeria. Wow!! Dulu sekolah aku (SMSLD) pun selalu juga histeria ni, kalau mau cerita tidak cukup 1 entry.

5) Found out that this 1 bitch is trying too hard. Come on! U can do better.

6) Found out that some people just drop by a blog, or to be exact my blog, without reading but for increasing their blog's traffic after leaving their trail here, a trail to their blog. Hmmmp. Why are u blogging anyway?

7) I'm getting fond of my own blog that I read it over and over again each and everyday and also today even the office pc is so slow, my blog can load in a minute. Nice!

8) Hoping that you guys will noticed, there is something new on this right side bar, at the very top, were the advert I've been working on.

9) Got hantu in my office. Sangat mentakutkan juge pun.

10) Wanita terlepas tuduhan bunuh bayi dalam tandas (Berita Harian)

11) Highway PLUS akan jammed semasa tahun baru cina nanti, 1.4juta kenderaan di atas jalan ramai-ramai. (Berita Harian)

Ok. Sudah habis. Makasih la siapa yang care enough to read till the end, kamu semua batu! (you guys rock!)

Love,
Cinoi xo

Sent via BlackBerry from Maxis

5 comments:

Sheila said...

yeah..aku batu-batu(rocks=plural)..

eh..kalau cerita histeria di smsld, paling aku ingat 'kawan' kita tu histeria jugak...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sheila,
hahahaha gila ada batu-batu plural lagi. ehss..sapa tu ah, KAWAN sapa tu histeria tu, aku rasa dia ada add aku d fb

Sheila said...

mestilah dia add kau..kamu kan 'kawan'..haha

kilique said...

Just read about the histeria student in Daily express. Scary. @.@

Qi_Cinoi.Lavigne said...

Sheila,
ssshhh jgn ckp kuat2. hahahah

kilique,
xla scary sgttu, skolah aku puny histeria lg canggih hahaha

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....