Monday, January 31, 2011

I beat Monday-blues Today!!


Happy Monday all!
I beat Monday-blues today! How? Owh i bought new shoes on Saturday, new shoes for work. So hari ini bersemangat kerja dan tiada Monday blues sedikit pun walaupun kerja macam gunung daik bercabang tiga sebab ada kasut baru untuk dipakai rasa berkobar-kobar.

ok. siapa di sini mau EXTRA MONEY????

Caranya mudah, nampak kan advert-advert yang selalu saya share di sini http://cinoibeetlesv.blogspot.com/search/label/advert

Kalau kamu mau juga share advert begitu, register di sini -->


Ini ialah konsep "getting rewarded through sharing".
Tak semestinya ada blog baru boleh share, you can share di Facebook, Twitter, Email!! mudah saja kan, just follow the instructions!

Selamat mencuba!


3 comments:

tuLank RusuQue said...

cik cinoi..blhkh sy bertanya?adakah kamu gunakan word 2007 utk menulis blog?jika ya...sila tunjuk ajar(sambil melutut & menundukkan muka):-)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

Word2007 saya guna untuk buat kerjahahahaha.

Kalau di ofis, saya guna blogger jewww untuk update blog (menyamp gila byk wwww kat jewww tu)

tapi kalau di laptop/komputer saya sndri di rumah saya blog guna WINDOWS LIVE WRITER, lebih mudah dan mengasyikkan. malam nanti saya blog kan cara-caranya ok! promise! (sambil menunddukkan muka juga dan menghulur jari kelingking untuk tanda berjanji)

YanaMIB said...

churp churp terbaekk! ^_^

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....