Tuesday, January 6, 2009

impresi


ingat x hari tu aku buat tag yang di tag oleh hajime-san kepada aku.
and aku tag orang-orangan pula.
lihat tag itu di sini.
yang 1st tag of the year oleh hajime-san.
yeah.
jadi ada orang sudah buat itu tag.
dan aku ingin mereview impression mereka terhadap aku.uwahahah.




baini

mereka punya overall impression terhadap aku
Mau rambut secantik kamu beb - Sara
Cool - Baini
Seorg shbt yg baik n happy banget - Ieyna
sila la lawat laman blog mereka ya. (hanya klik pada nama itu)
terima kasih bangat ya.

dan ini aku sekarang.


apa impresi anda?


1 gambar yang kabur sahaja.


gambar spoiler.


cerita selanjutnya pasal ini, tunggu2 la ya.


\m/


24 comments:

FionaHafiz said...

the baju kurg makes it more kewl~

yeah~
sy menang hadiah
trima kasih power root!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
baju kurung makes it more kewl?syauqi said so too.

menang hadiah?
oh.
kata-kata saya "jadi pembaca pertama yang komen dan menangi hadiah menarik" itu hanyalah gurauan berkasih.ahaha.
xpa.tunggu dan lihat ya.

FionaHafiz said...

dem.
aku menganggap kau serius.
mari kau ku bagi tamparan berkasih.
lol~

syauqi said dat?
erm..mksdny yg tersirat adalah ona seorg yg bijak dan ptt di bw makan kepsi..

hajime said...

wah!
ayuh ke shoping kompleks!
kite mengurat awex!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
kepsi?boleh dipertimbangkan.ayuh.

hajime,
ayuh ke shoping kompleks??

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

tag akan dijawap dlm minggu ini...terima kasih,....hehehe..wah!pendek suda rambut kamu

Qi_Cinoi.Lavigne said...

wansajidah,
aha.ok.harus jawab tag itu.

yup.pendek.dan ringan

sarra said...

hehe..gmbr mms mlm td
cool abis rmbut ko
pliz upload byk lagi gmbr k
aku nk komen kaw2 punye rmbut ko
stakat satu gmbr lom puas tgk r
heheh..

Shaf said...

Wah.. rambut baru u menyerlahkan ke"emo"an dan ke"rock"an u la... hell yeahhhh!!

Totin Jamain said...

rambut baruuuuuuuuuuu
woooo cunnn doooooooo

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sarra,
haha.ko memang.sabar la tunggu ye.

shaf,
rock.ya.mungkin.
emo.tidak mungkin.

yeah!
\m/

totin,
yeeeeeee.
rambut baruuuuuuuuuu
gileeeeeeeeeeee

Chii said...

tgk pic close up rmbt ko. blur. tp highlightts(?) tu still nmpk, pastu tajam2..emo!

Pink Praying Mantis said...

waa..da ptg rambut. noi..aku x jwb tag ko kali ini..aku agak bz. pas ni bertmbh la mangsa ko..c ona,aza n archie..hehehe. Selamat bekerja semua..

IEYNA said...

apa sudah jadik pd rambut mu cinoi...

syg nye...huhuhuhu...

oooo....imej 2009 ek... :p

Qi_Cinoi.Lavigne said...

chii,
emo.haha.
tajam2 tu kena pndai setting.eku belum berapa mau cekap lagi.
highlights tu aku mau baut jgk nnti, baru nmpak up skit.ohoho

dj,
baiklah

ieyna,
sudah bosan dengan rambut panjang itu.

Anonymous said...

wah klerz rambut...ko hingat ko cntik buat cam gitu..lagi cantik ayam jantan punyer rambut...original lagi..ala2 posh nyer rambut la...itu baru stakat bijik kelintit posh nyer rambut la, jgn nak beranganz...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

anonymous,
terus kamu kenapa?
jika aku berangan sekalipun, itu anganku, bukannya kau.ke aku sudah mencuri anganmu?

cakaplah apa pun kerana aku tidak peduli dengan orang yang tidak berani menulis namanya sendiri untuk apa yang dikatanya.

semoga kau menemui bahagia dan gembira, sebab mungkin kau tidak pernah merasakan gembira yang kami rasa.Syukur Alhamdulillah.

FionaHafiz said...

wat the fish la dgn org2 yg tiada guts spt ini..stlh mencarut spt yahudi mabuk..lalu menyembunyikan diri d sblk id yg anonymous..sggh kasian~

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
ya lo.
pelik bukan.
lagipun.ada kah aku membuat statement seperti "wey, rambut aku macam posh wei"

ada kah?
tolong la jawab fiona.
kahkahkah.

FionaHafiz said...

semuga dia d beri hidayah..
amin~

azanin said...

mgkn dia ni kurg tgk tv ka apa
bukan posh sorg jak pun yg rambut cam tu..sian dia kan moga dia d beri hidayah juga kan ona hahahahahha
apala panas teda2 ni

Qi_Cinoi.Lavigne said...

azanin,
itu la bah itu.
heran jua aku eh.
sot memang.
ho ho ho

nieja said...

wowwwwwwwwwww
da potong rmbut..
ltak la pic byk2 sket
nak yg x blur oke
hehe

Qi_Cinoi.Lavigne said...

nieja,
hehe.baiklah.tunggu k.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....