Wednesday, January 14, 2009

tiada kerja cari kerja


tiada kerja ka hantar MMS sama aku.
sis lyne (kakak yg ke4) fly to kl.last saturday.untuk pergi dating.bf dia kan di sana.


this few days.she and her bf has been sending me MMS of them.lol.
ya..they did.


kejap2 masuk mms kat fon.

sebok je la.

hello, i tidak jeles pon ok.
end of this month i am going to fly to johor juga.
ok.this is the showing-off-sebok-xda-keja pixes of them.









*sis lyne & kay*

9 comments:

hajime said...

aler...
die dah ade bf...
baru nak wink2...

Gejek said...

sket pun ko x jeles?haha..tipu r

SCARlet J said...

aku jelesssss..

n0n0n said...

macam kenal je bf aka ko?biar betul si syakir BPA?hahahaha....camne diorg kenal neh?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
sowey la lmbat
*wink2*

gejek,
x pon.
aku pon nk g dating gok nnti.

scarlet j,
tenang.
tenang.

nonon,
betol la.
kay ni selain besfren aku, dia juga my bro-in-law.
ko pk camne lagi dorang kenal.
aku la.
aku.
mereka tu patut beli hadiah penghargaan untuk aku.

hazel said...

Nak penghargaan juga..... Mau untunggggg jak kau ni... Biasa lah orang bercinta tengah hangat macam kau juga kan, bukan x biasa... akak rasa engko ni rasa nak melompat2 jak nak p Johor ni.. "Menghitung hari detik demi detik...lalalala" sambung sendirilah hahaha.

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hazel,
rilek shak aku bah.
ndak jgk aku lompat2.
x lama jak lagi penerbangan ku.
yeehaaa.

hazel said...

tu di mulut jak... di hati sapa tau. Body n jasad mu jak ada d KK sekarang ni tapi semangat mu sudah duduk2 di rumah c syauki... kwang.kwang.kwang.....

n0n0n said...

hahahaha....patut la...korang kan menyewa satu taman?baru la logik dek akal ku....anyway aku doakan diorang bahgia arr....ko pon sama gak..moga bahgia..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....