Sunday, June 24, 2012

Rose Dalina & Saiful Azmi 23.06.2012

 

Weekend berakhir dengan mudah. Heh. Sekejap saja esok isnin, how was your weekend?

Jadi semalam aku attend wedding dinner my former schoolmate Rose Dalina di Sabah Hotel Sandakan. Dorang sudah nikah pada hari sebelum tu 22/6/2012 Jumaat 10am.

Di bawah ni gambar sent tru BBM, aku tak attend nikah.IMG01837-20120622-0945

Semalam majlis tu sangat humble aku rasa, sebab mungkin aku expect yang bukan-bukan. Tapi banyak gila perkara sweet, bikin terharu wa cakap lu. Tasangka Rose Dalina ni sweetgila ahahahaha.

2012-06-23 20.25.26

Ini gambar pelamin dari meja aku. Aku sukalah. Cantik. Sweet.

Lepas tu ada request dari bride’s family untuk pengantin slow dance2012-06-23 21.39.15

Baju bride sangat cantik sebenarnya, tapi camera aku yang tidak cantik. Phone camera bah paham ja la kamu. Lpeas tu ada persembahan tarian kebudayaan, orang bajau, tarian melayu. Aku sampai lambat jadi maybe ada yang aku missed.

2012-06-23 21.50.38

Cantik kan. Mekap pun natural look tapi cantik. Nama MUA dia Comel kalau tasilap. Rantai aku tu dapat di PArk Avenue (Eh, tiba-tiba pula)

2012-06-23 21.56.40

Ini bridesmaid. Adik Rose Dalina, former schoolmate juga. Bajunya pun aku suka. Sempat lagi aku tanya mana bikin hahah sebok je cinoi neh. Jangan kamu tengok rambutku hambur, time mau bersiap tu blackout di Teratak Bonda. Ceh, salahkan blackout sudah la kau cinoi. Next!

Eh, next gambar yours truly. 2012-06-23 22.08.11

Selamat pengantin baru Rose Dalina Hermiza Amir Hamzah and Saiful Azmi Jamsari, semoga bahagia sampai ke syurga, ingat kau bilang ndak sudah mau kuat merajuk. Congratulation!

Tengok kamu bikin aku tasabar mahu kahwin. Ah, pendek kata kalau tengok orang kahwin aku memang tasabar lahhahaha. Eh aku tahu sudah, patut lah aku selalu rasa terharu semena-mena sampai menitis airmata kalau orang kahwin, mungkin sebabnya aku fikir “tolonglah cepat turn aku” babaahahaha rupanya gatal mau kahwin. Kbai.

 

Love,

Cinoi xo

15 comments:

Dayang Syazwani said...

nda lama lg ko tu kn noiiii..
huhuhu

jij Abdul Hamid said...

suka ba aku rantai begitu-gitu tp nnt-nnt aku beli nda nmpk pun tu nnt.HAHA..

de engineur said...

Great pictures, not bad for a phone cam.

Chii said...

mekap aku puji betul. cantik gila.

Cinoi said...

Dayang Syazwani,
Sikit hari lagi

Jijah, kau beli yang panjanggg sikit bah nampak tu

da engineur
Yeah yeah

Chii,
kann. like like

Dayz J said...

hahahahaha gila lucu ending tu ah. 'cepatlah sampai turn aku.' HAHAHA Eh baju adik dia lawa, sesuai untuk cover perut buncit kan.

ak yuyunz said...

baju adik pengantin lawa giler. from chiffon kah itu?

beaty said...

mekap tu bride kan mcm natural ni..

noi ko jg paling manang.. n tu baju pengapit tu cantik o..

Aki said...

ko pun nampak cam pengantin suda tu cinoi.. :D..

Anne Nurain said...

mcm knal adik pengantin tu, senior d sekolah dulu.. hehe..
sis bila lagi? cpat2 laa.. kehkehkeh

yannie said...

eh, melodi punya reporter tu kan? adik farahin jamsari..

Yusran Yusup said...

kau bila lagi? ahaha

Misya Mialen said...

ok tunggu turn c noi la ni;)

nowriz mars said...

cinoi.. sejak aura naik pelamin 'mari' sama aku.. aku sangat rajin pegi org kawin.. hahaha

[ a D D y h A I K A L ] said...

mau bekenalan ngan bridesmaid..haha

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....