Wednesday, January 21, 2009

tak ada logika.memang tidak logik.

video

ni my niece, yaya.

she so love dancing and singing and bergaya-ing.

dan dia sangat lucu.

susah mau cerita guna perkataan.

harus lihat sendiri.

p/s- being around her is fun and sometimes mencabar.yaya tidak akan mau kalah dengan aunty noi

7 comments:

hajime said...

haih...
teruk pengaruh anti die ni...

FionaHafiz said...

wah!
yayaaaaaaaa
anty ona sgtla geram
nnt kita dancing bersama~

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
ehem.
ehem.ehem.
berani kamu.

fionahafiz,
iya.geram.
ini baru zarah kecil daripada sebahagian perangainya.

nieja said...

hahahhaha..
amboiii kemain lagi yaya ni..
part seat kena naikkan tu..
ngatkan dah nak stop, sambung
lagi tu..adei..

cinoi..
u pon msti cmni kan
akkekeke

hazel said...

Untuk pengetahuan semua syukurlah noi ni dah x de dekat rumah aku di kuantan kalau x memang pengaruh dia kuat ngan 2 orang anak2 ku iwan n erin ni...
Erin ni masa dia ada dekat rumah saya di kuantan, apa yang cinoi suka lagu semua dia suka ngan tarian lagi tu.... sikit2 dengar lagu orang London (English)semua nya lagu aunty noi... semua ingat aunty noi...
Male.....
He he yu yu.... lalalala

azie said...

ehehehe..umur berapa neyh?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

nieja,
i?/ade r sket2.
ahaha.

mmg die tu.xde halangan die nak berseronok.pas jatuh kerusi rilek je smbung balik.tahpape.

hazel,
ui kak lyn.memfitnah plak kakak.anakmu yang sendiri tekan mtv tu.

azie,
yaya 6 tahun.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....