Monday, January 19, 2009

anugerah juara lagu

aku skrg dalam mood mengantuk.
kerana semalam sepatutnya tidur awal.
tapi menonton juara lagu hingga ke hujungnya.

result

vokal terbaik - faizal tahir .sampai syurga.
persembahan terbaik - faizal tahir .sampai syurga
balada - faizal tahir .sampai syurga
etnik kreatif - farawahida .persoalan cinta.
pop rock - jumpa pacik husein .lagu untukmu.

puas hati?
nth.aku terima saja.aku memang orang yang menerima.
walaupun aku suka persembahan tarian stacy yang bagiku mungkin layak untuk persembahan terbaik.
dan jumpa pacik husein mungkin layak untuk vokal terbaik.
tapi faizal tahir pun ok what.
memang ok.

//
aku tiba-tiba berangan.kalau la dapat buat show mcm stacy

mahu saja..aku melepaskan diri dan terus berlari..yeay yeay yeay yeay.
(menari.menari)

ops.berhenti di situ cinoi.
//

ok.habis anganku.

elyana pun kiut miut di atas kotak tangga itu.

//
.
.
ok.aku x berangan
//

mari kita sama-sama mencari mud kerja.
biasalah hari isnin sebegini.
pasti naik gila sebentar lagi.
anda bagaimana?

p/s - minggu depan.pada waktu sebegini (isnin) aku akan berada di JOHOR.yeehaaa!! doink doink *melompat lebih tinggi*

9 comments:

SCARlet J said...

waaa..

aku xde mood nk keje..

isnin yg xbesh...

mlm td kul4 tdo

juara lagi besh..

faizal tahir best gile...

nape dia tak botakkan rmbut dia atas stage tu???

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ntah.
aku pon pikir masa gikim persembahan die tu.
pompuan tu akan potong rambut dia.betol2.
macam tu baru kool!

FionaHafiz said...

waaa
aku suka sekali MUH menang
yeha~~
so faizal tahir nda la eksen sgt
hihihi
aku telah menang bet-ing!
sekian.

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
aku suka siapa saja yg menang.
tahniah.wahahaha

Totin Jamain said...

i da tgk staceyyyyyyy nye performance besh gileeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Qi_Cinoi.Lavigne said...

totin,
tu la.best memang.
berangan tros nak perform cam die kan.kan.kan

Chii and my alter-ego, Ash said...

aku plan mo tgk estranged sm stacy ja. aku suka jg m.u.h. tu, mo jg tgk tp dorang perform last2. so after stacy aku trus tidur. aseh..melepas pla aku tgk performance juara...tp x pa la. bsuk2 ble youtube.

estranged mengecewakan aku tp stacy rocks! jaga bulu mata tu!

nieja said...

i tak tgk pon
ajl. bz wat esemen
best ke babe?
rmai ckp bestt je..iskk

Qi_Cinoi.Lavigne said...

chii,
ala rugi ko ci.aku mngantuk jgk.tapi aku tahan2 jak la.demi mau tgk semua.stacy mmg best.\m/

nieja,
best la babe.ala sian u wat esemen.nnti tgk la kt web.best woo.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....