Monday, January 5, 2009

movie review

aku nak blog.
tapi xda idea.
so, aku akan mereview movie yang aku tonton.
lama sudah aku tonton actually.
boleh la kan.this is an idea too, reviewing movie, even tho agak outdated.


1. YES MAN

why say no.
this is a story of a guy who always n always makes excuses.
and challenged to say YES for everything after a YES Seminar he attended.

perempuan comel (gf dia dalam cerita ini) ialah sangat comel.
lagu dia pun comel .tajuk dia SWEET BALLAD

"dont call me past 11pm,it wont happen again, happened once, happen twice, it happens 3times, maybe 4times, maybe 5times, maybe 6, 7 , 11 times, no,no,no.

u can call me at 10.59 but dont call me 11 coz thats my rules"

cerita biasa dan tidak heavy.seronok la untuk habiskan masa.


************************************************************************
2. BEDTIME STORIES
ok.ini aku tonton pada new year eve.
aha.yeah.new year eve.
seronok!
imagine the bedtime stories come to life the next day.
ah.aku akan memaksa my niece untuk bercerita yang indah2, supaya it come to my life!



ok.tu sajor la aku nak review.
both i gave 4/5.ok?

p/s- update pasal azam saya akan di post kan sebelum januari berakhir.tungguuu!

6 comments:

hajime said...

yes man best!
tp nape le die tolak exwife die tu...
time nenek tak pulak...
rugi2...
=op

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
aha.org tua tu agresif sgt.
so, balasan for saying No pun agak berat.
sebab tu susah dia nk tolak nenek tua tu.
aha.u mmg igt part yang camtu je!

Mr Amatt said...

ellopssss.... mcm best jak both movies!!! xsempat maok tengokkk

Qi_Cinoi.Lavigne said...

mr amatt,
aie.nang best bah cita tok.pegi la tgga.wiken bah.weekdays mala jak bz keja.

SCARlet J said...

weh..bile aku leh nonton wayang ni
gian dah aku ni weh..

nieja said...

sabar sarra
tganu xde wayang
hahaha..

bedtime stries mmg best kan

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....