Monday, March 16, 2009

Ucapan Berantai.

penatnya. balik dari sandakan tadi, terus masuk kerja. flight 45minit pun aku sempat tidur. gila aku mau cuti lagi.
//
sebelum keluar rumah untuk ke airport pagi tadi daddy n mummy sempat pesan macam-macam seperti "kerja bagus-bagus", "jaga diri, jgn x makan" , "jangan sikit-sikit pun sakit" etc..
tapi mummy sempat berpesan dengan selambanya depan daddy "jangan pergi clubbing selalu"
apakah?semenjak habis belajar, aku sudah tiada masa untuk pergi clubbing segala. lagipun tiada geng yuk di sini. tapi aku diam saja, malas la mau meng explain ke mummy. buat bodoh sudahhh
//
ok berbalik kepada tajuk.

semasa kesibukan ku (konon la sibuk) di bawah ini ucapan-ucapan yang terlambat.

Happy Belated birthday to Nur Sheila Marie Gilbert (11th March 1985)

pada 12 March 2009, kami (saya, ona, jun) buat surprise birthday party untuk sheila di malam sebelum perkahwinannya.

perkahwinan? iya. maka sekarang dia sudah bergelar isteri.
//ucapan seterusnya//
Kongratulasi kepada Sheila kerana telah selamat diijabkabul pada 13 MArch 2009.selamat pengantin baru (ucapan biasa sahaja)
maaf saya tidak datang ke Majlis kamu sebab balik kampung. tapi aku datang malam sebelum kau nikah kan. isi bunga telur. bravo cinoi. bunga telur senget. sempat karaoke. terima kasih la Sheila n family, memberi peluang untuk sumbangkan suara di rumah mu sambil mengisi bunga telur.

13March 2009?? hari lahir si Po ( Azrani Azmi Teo) yang ke 24.
//ucapan seterusnya//
Happy Birthday Po..mari la ke KK untuk sambutan harijadi mu.

13 March - aku balik sandakan. untuk perkahwinan kazen ku plak.
//ucapan seterusnya//
Kongratulasi kepada kazen gue Azniliza Jumali dan pasangannya Yahyah (aku xtau nama penuh dia). selamat pengantin baru.

sekian dulu. kalau ada gambar nanti la aku upload. update pantas bersahaja.
p/s - kemarin aku tengok SAYANG U CAN DANCE. jangan tengok la. boring semcam saja cerita tu. aiya.

xoxo,

cinoiqilavigne

2 comments:

Totin Jamain said...

u bile plak nak diijabkabullll

Qi_Cinoi.Lavigne said...

totin,
aha.i lambat lagi la yang..tunggu u dulu..ikut umur la..ahahaha..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....