Wednesday, March 18, 2009

transformasi bakal berlaku! ini rupanya tranformasinya. bagus layan transformers.

dengarkan komen adlin di minit 5:06.

"...suara matang, macam BAJAU betul la" (what the fuck was that means?)

macam bajau? maksudnya macam mana.

is it a lawak yang tak berapa menjadi or what?

Malaysia, lu pikir la sendiri.

xoxo,

cinoiqilavigne

notakaki: di birth cert saya tertulis Bangsa : Bajau

p/s: layan Spa Q 2 lagi seronok. lebih-lebih lagi minggu-minggu terakhir ni, makin hot ceritanya. mati la kau Julia n Datin sofiera-suka-pakai-baju-tak-pakai-seluar.

8 comments:

FionaHafiz said...

ntah pa2 jak komen
dia x tau bajau tu apa kali
sukati jak
hoho

aku pon mau review ini konsert owh
these AF kids ah
aiyooo~
but some r good too

eceh
mcm la aku profesenel singer
hikhik

nieja said...

i dlu x lyn je spa q
ni cm best lak..
dah nak last2 kan..
smngat je nak tgk haha

Anonymous said...

uiks..apehal bajau lak ni..hangin aku dgr ni..selambar samakan dgn kaum bakal awek aku..haha..

:::GEJEK:::

IEYNA said...

hahhaa...layan spa q gak ek...

tahap gaban ni marah kat julia n datin sofiera tu...jahat giler....

xsabar nk tgu ending citer ni...

aku rase qis mati kot.. :)...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fiona,
ntah dia tu. dia xtau ka aku bajau. idiotique..

nieja,
i dari dulu layan spa q..

gejek,
wah.bakal awek ko sama bangsa ngn aku..ahaha..welcome!

ieyna,
x mungkin Qis mati..nnti xde r spa Q(istina)..nanti jadi Spa C(inoi) plak.

HYKAL said...

wa suka tania..
siot la itu dafi..
menyebabkan watak tania xde..

dem betul..
kalo wa dapat awek cam tania tu dah cukup bagus da..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hykal,
bro lu mmg klu psl awek cun..mcm la apa..ahahaha..kesian..dak2 mechy mmg tandus awek dr dulu lg...lol

HYKAL said...

tu la tu..

tuari pengakuan ikhlas budak pedeq=perdagangan..

budak mechy bajet je hebat..laki ramai..tapi sume takut ngan pompuan..

nampak awek cun komain suwit(perbuatan memuncungkan bibir sambil mengeluarkan bunyi)..

tapi xpnah try nak usha..

haha..

siot pye bdk pedeq

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....