Wednesday, March 11, 2009

new post


last monday kan. cuti.
so pergi la keluar berhangoutan. sempat pergi join sheila cari gown wedding.
uiks. bikin gua teruja tengok member mau kahwin.
lepas tu, aku pergi cari kasut.
aku memang perlukan kasut untuk my cuzen's punya wedding party sabtu ni.
untuk dipakai bersama dress panjang ku.


ni gambar aku coba ambil time di vinnci, tapi tiba-tiba ada perempuan langgar plak tanganku, n she didnt care much to say sorry.


ni cobaan kedua. berjaya. tiada perempuan-try-kasut-yang-langgar-tanganku-dan-tidak-say-sorry ketika aku snap gambar ni.


dari kiri : llew. ona. saya


tapi memang kepelikan melanda.

sebab tiada satu pun aku mau.

biasanya sebut sahaja shopping, pasti banyak yang aku mau angkut balik.ni macam-macam kasut aku try pun, tiada 1yang aku mau.peliknya. takutnya. macam mana ni.is this a disease or what?sampai hari ni pun aku belum beli lagi kasut yang aku mau maybe sebab aku belum tahu lagi apa aku mau. pelik bukan. risau ni.

lepas tu pergi berlepakan di beach konon. tapi hujan plak. layan jo.

tengok la tu hujan lebat di tepian pantai



masi berfikir kenapa ini berlaku.
kasut macam mana ya.
mari kita fikir sama-sama ya, kasut yang sesuai untuk dress panjang saya. ada cadangan?masa mencemburui saya ni.

xoxo,

cinoiqilavigne

p/s - lagu roket2 by yuna stuck di kepala ku sampai sekarang. semuanya angkara si ona

p/s/s - tajuk tiada kaitan dengan entry. sebab tiada idea tajuk

p/s/s/s- lagu dan sebenarnya by yuna akan dinyanyikan di konsert pertama AF7?

7 comments:

~llew~louie~lulu~bibing~ said...

kurang asam jawa tul tu pompuan-try-kasut-langgar-tangan-ko-dak-say-sorry itu yaa...

tuLank RusuQue said...

makcik..lagu roket by yuna?xpnah dgr pn.ak nak...

FionaHafiz said...

babe,
ko harus buka persepsi ko terhadap kasut
give every shoes a chance
no limitations
no boundaries
(ayat punya serius pdhl mau pili kasut jak hoho)
confessions of a shoesholic

p/s -sggh aku x phm mksd lagu tu but can apis be my rocket? because he's on my mind.

~ainulafidah~ said...

waaaa...aku mo besama kamu. behangoutan bersama.
bah noi...cpt2 ko carik kasut tu...nda lm lg ujung minggu nie...nie mst lum abis pusing kk nie...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

llew,
memang!

intan,
nnti r aku kasik.

fiona,
ya la bah. kau mmg gilak.

ainul,
pasni pas keja aku pegi la ni. arini mcm mana pun aku kena pilih n beli.titik.

Chii/Ash said...

cadanganku: klu maxi dress ala2 beach memang tiada lagila flip-flops la jwpnnya. tp klu lebih formal ckit, cr sandal yg sexy! klu lagi formal, ko pakai ja la kasut bertutup haha

nieja said...

bengom btol org tu
tak say sorry plak tu.
huhu~

wah beachhhhh..
bestnyeee

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....