Friday, March 20, 2009

BIG & QUIT (part 1) : the beginning of an end

mari kita refresh balik entry yang itu
tentang BIG & QUIT tu.
ok.
so this is the day, i'll reveal the 1st BIG & QUIT thing that ive been talking about.
sila klik di bawah. tapi sebelum itu ask me for password! (BBD) yeehaaa..

the what and the why


the beginning and the process

yeehaaa..sudah. sekarang dah tau perkara 1 BIG & QUIT tu kan.
tentang perkara 2 BIG & QUIT, tunggu la nanti ya. bila-bila itu pula akan saya reveal.
ahaha..the best thing to solve a problem is to deal with it, not to run away (tiada kaitan dengan yang atas)

xoxo,
cinoiqilavigne

9 comments:

FionaHafiz said...

ging,
dis story reminds me of apiz.
masa mula2 dia quit dl,sakit demam muntah2 mcm mengada2 ni.i din know he's in the process of quitting dat tym.alhamdulillah everything is ok now~ say Tak Nak to sigup!

i luv u my smoke quit-ers
wink2

HYKAL said...

yeAH joiN me iN sXe..

we Love Our BodY..

even punkers have group ma..

straight edge..

~ainulafidah~ said...

congrats noi!!!
bulehka bg tips. kalo teringin btul or nda dpt thn. apa ko buat ya???
aku rs ptt buat buku nie.spy org leh ikt jg...hehehe

@-:----313 said...

hahaha...
iam very proud of u b.
to let go something u like-and-cannot-let-go kind of thing.
this transformer (jit jit jit jit jit - bunyi transformer) have make me think that if u can, so do i.
i think i can too.
right??
i love u, even b4 this transformer.
n i always luv u.muahxxx

If Safety is expensive, try accident! (huhuhuh - a very sick-man phrase)

FionaHafiz said...

to ainul (eh eh boleka mcm ni),
klu sd teringin sgt sila beguling2 mcm tenggiling hoho

cimoi buat mcm tu even d soping mall
hohohahahihi

nieja said...

aha..
try la, lame2 nant
ok la kot..

azanin said...

gud girl..
bersihkanla badan kita dari toksik2 yg merusak badan...
a very-very gud luck..
i know u can do it or duit hahahahha

lazyYan said...

uina..
sudah semua mahu buat comeback..
mcm nda pcaya..apapun..all d best..nnt bilang samaku cara atasi ketagihannya..UTK KAYAP..JGN MENIRU AKSI INI..NNT SAKIT..

DonCorleone said...

You are sincerely an inspiration to me my dear. Reading this makes me wanna be stronger!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....