Monday, March 23, 2009

OIAM3 VS AF7

//jumaat//

OIAM

peserta favourite aku minggu ni

NINE (yeewww..so hot)

lagu: dia nyanyi KARMA (aku suka)

performance: best sangat sempoi tapi mengujakan.

suara: mengujakan

FIFI

lagu: dia jadi peberet aku minggu ni sebab nyanyi PRIA TERHEBAT. hebat memang.

peformance: seronok. macam bukan PRIA TERHEBAT tapi masih PRIA TERHEBAT

suara: tinggi gilak ko tarik Fify, sangat strong suara mu

SIMON

lagu : dia pun jadi peberet sebab nyanyi lagu WHEN U're GONE

performance: ala-ala sempoi yang mengujakan juga

suara: sedapnya..tapi belum menjilat jari la.

minggu ni persembahan Tomok tak seberapa berbanding CRAZY IN LOVE tu. sebab pilih lagu GANTUNG. maka agak gantung la persembahannya.

__________________________________________________________

//sabtu//

akademi fantasia 7

aiya. ini. aku belum tau lagi siapa peserta favourite. mungkin EDRIE HASHIM yang pakai baju ala-ala gay ketat gitu. agak geli di situ. tapi mereka-mereka cakap itu adalah style rockers. bagi aku la. jangan terasa plak peminat edrie hashim.lol.

aishah

lagu 1st dia nyanyi ok. yang lagu ballad tu. sekali masuk lagu rancak, agak kureng sikit la.

claudia

lagu: wanita & ku mahu (both lagu aku suka)

performance: biasa saja

suara: best gilak kitak nyanyi claudia. tapi kenak sora kitak kedak dayang jak ho. sikpala, asalkan kitak best.mek sokong ajak.

hafiz

suara memang best. muka comel. rambut pun comel. aku suka la.

yang lain-lain tu aku no komen la. tapi aku memang tak leh blah tengok OBRI. (macam la obri pernah wat jahat kat aku) tapi serious, OBRI reminds me to someone i dont remember. ya betul, macam someone familiar, tapi aku tak tau la siapa. maka aku benci tak suka betul tengok dia. lagi-lagi sejak dia nyanyi JERITAN BATINKU gaya kuak lentang buaya tercekik kerbau tapi masih lagi maintain aku-cool-nyanyi-lagi-70an-ala-R&B. macam apa saja. tengok dia di diary pun..huh..kenapa lah berperasaan begini. haram jaddah betul.

and aku budget memang RINI yang terkeluar, sebab perangai nya macam apa seja time diary.

aku kan anak sulung. aku tegas. aku agresif..bla bla bla..

tapi budak laki nyakat terus nanges tak puas hati. apakah? budak laki ni apa ko bagi, itu la dorang bagi balik. ko ganas, ganas la dorang. selalunya la gitu. aku tak tau pendapat budak-budak laki yang suka sakat orang.ada pendapat?anyone?any boys?

bagi aku, itu baru sikit dorang nyakat, ko terlebih sudah. pelik betul, agresif and ganas, tapi orang gurau gitu terus nanges. kalo ko kena gurauan Nije, Najib, Matin, Ali, mungkin ko dah blah kot. dorang ni member aku time U, dorang duk serumah. ko pernah ka disakat dengan engkau diangkat secara gaya bebas untuk dihumban ke mana sahaja mereka fikir berbaloi untuk humban ko. and tarik-tarik rantai ko sampai rantai ko putus. ahaha.i miss u guys.

nije *klik untuk tengok besar-besar

tapi nasib baik ko hanya dapat Qhaud and Aril (yang both adalah comel-comel je) sakat gitu-gitu terus nak nangis nagadu sana sini ulang ayat sama 2 3 kali nak bagitau semua orang kau orang jenis apa. macam la apa.huh. (nafas turun naik). sekian.

apa pun. bagi aku OIAM3 lagi power dari AF7.

sendiri mau pikir la.

xoxo,

cinoiqilavigne

5 comments:

FionaHafiz said...

waaa babe
ajar aku buat strike2 tu
hohoho

Obri = mcm saiko jak dia nyanyi.tp dia pegawai public bank.bank aku gaji.so bg muka ja lah

rini = eeee x suka! for no reason hohohohoho

aril = byk mulut la lelaki ni.tp ensem cam sedap.owh~ astaghfirullahalazim

qhaud = mcm pacik

hafiz = mcm aku suka.innosen jak.lgpon nama dia sedap.wink2

yang lain2 tu x signifikan.next!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

strike2 apa? aku blgo pki windows live writer bah ni. strik2 yg potong perktaan tu ka?

obri=mmg saiko n tahpapa

rini=ya.u dont need any reason to dislike her. she is obviously un-like-able.

aril=mmg agak sedap ditonton ini lelaki, tapi malu aku mau ngaku di entry ku.tapi loud juga dia ini. aku suka dia sound rini.

qhaud=comel bah. sbb lucu. tapi dia xtau perbuatan ala2 paciknya yg humble tu lucu.

hafiz af?hafiz hamidon?hafizal?ahahaha.dem!

Pink Praying Mantis said...

aku tau obri tu mcm sepa...heheh

rini tu aku rasa semua org x suka..sbb dia mcm perasan bagus...aku pun x suka dia..tp dia pernah kerja satu tmpt sama aku...

nieja said...

ape yg i tau..
oiam mmg lg best
dr af pon haha

Totin Jamain said...

malas tengok oiam lagi dah
merajuk sebab anith dah tkeluar..
T__T

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....