Monday, March 2, 2009

aku mau juga update walaupun tiada idea.kau pun sama kan?aku tau addiction mu. sebab ini addiction aku.

.
.
.
tiada idea mau update.
tapi mau.
duh.
parah.

pening ni after browsing the online boutique. online shopping really makes me crazy.
eh, kalau saya tiada di sini. saya pasti ada di sana --> klik sini

++++++++++

hmm.apa lagi?
oh.sekarang saya sedang baca NEW MOON. yeah, baru je beli hari tu.
dan saya sedang dengar DUET oleh Rachael Yamagata and Ray LaMontagne.

++++++++++

dan..i am working on something B I G
hmm..mau kasitau sekarang ka tidak ya?
nanti la. surprise.
tunggu betul-betul jadi, baru saya kasitau kamu ya.
ah. tidak tahan la aku mau bagitau kamu. duh.
ok la, aku bagi hint la ya..hint : QUIT
isk.mesti ada yang confuse ni.
sebab sekarang ada dua (2) benda yang BIG dan QUIT dalam hidup aku.
jadi dua-dua benda ni akan remain secret until it is 100% confirmed, baru akan di umumkan ya. ahaha.suka.
just wish me luck. really need 1.




xoxo,
cinoiqilavigne

6 comments:

b u k a n s e s i a p a said...

BIG + QUIT = untuk meningkatkan tahap tumbesaran(BIG) diri, jadi perlu berhenti (QUIT) keje..dan duduk dirumah..berhibernisasi..

mokeke~~~

Anonymous said...

ymomsfashion.blogspot.com....give it a try 4 more on9 shoping.

hajime said...

saye tau!
saye tau!

FionaHafiz said...

lek luk sap kok luk mis sri!!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

munirah,
nice try bebeh.

anon,
yeah. thnx a lot.

hajime,
1 saja kamu tau.1 benda lg kamu tidak.

fionahafiz,
dem kau! ahaha. dem!

Syefa Amanina said...

ele..BIG tu ko nak kawin..
QUIT tu ko nk benti kerja..sbb ko nk jd suri rumah..harharhar...

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....