Tuesday, March 3, 2009

it is all about timing. betul ka?

next week akan balik ke sandakan.
13th-16th (rujuk sini)
tapi baru dapat tau my fren, Sheila, punya wedding reception is on the 15th in kk. (rujuk di sini)
huh. adakah aku terlalu awal beli tiket balik.
uwaa..sedihnya tak dapat pergi Sheila's wedding.dem!

and tadi plak Sis Lyn ym.

noi, ada cuti x bulan ni. datang la sini 11hb-18hb. kakak n abg both away.

Sis Lyn and hubby both away, means, mereka outstation, maka tiada orang jaga Iwan n Erin di rumah (rujuk di sini) . so dia memutuskan memanggil aku ke sana, sana itu ialah KUANTAN, untuk menjaga anak-anaknya.

wah. the nanny adalah di import all d way from KK. thanx sis. saya hargai.

tapi
tidak semudah itu. aku kan kerja. lagipun im going back home this 13th. and even if im not, 11hb-18hb adalah sangat lama. saya adalah bekerja.

adui. x ngam timing kah aku mau balik kampung ni.biarlah x ngam timing pun.tiket suda beli.lagipun aku xbleh attend suma benda at 1 time.kau boleh?


+++++++++++

ok.saya akhiri dengan video ini. sila tonton dan enjoy. tiada kaitan dengan cerita di atas.

4 comments:

nieja said...

wah byk btol
xtvt u cinoi
hahaha

i L a said...

Cinoi..

sedih lah ko x dpt dtg..tp salah aku jugak lambat inform..tapi ndak pa..nanti aku hidangkan kau dengan foto-foto sahaja lah ya?..InsyAllah..

Totin Jamain said...

busy betul orang dah bekerjaya ni

Qi_Cinoi.Lavigne said...

nieja,
ya..lebih kurang.tp just perlu pilih satu je. badan i 1 je.ahaha

sheila,
hmmm..okay

totin,
ahaha..yela..tp bkn bz kerjaya pon.ahahaha

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....