Sunday, March 18, 2012

Support Earth Hour

Masa jalan-jalan di 1B kemarin, terus kami kena tarik-tarik ingatkan promoter apa, rupanya Sign Pledge For Earth Hour. Excited!Support Earth Hour

Caranya, cabut sehelai sticky note dari dinding hitam tu. Dinding hitam tu ialah bangunan konon. Kalau kita ccabut colour-colour tu terus jadi gelap la kan macam tutup lampu. Simboliknya. Terus tuliskan pesanan kita sempena earth hour dan lekatkan di board kiri tu.

Support Earth Hour 04Support Earth Hour 03

Di atas tu ucapan ku “CINOI.COM SUPPORT EARTH HOUR”, di sebelah tu abg iparku sebok tuliskan ucapan bagi pihak their 3months old baby Qays. Heeee.

Support Earth Hour 02

Oklah itu saja. Support earth hour 31st March 2012.

Love,

Cinoi xo

*Ada update di http://jaycinoi.blogspot.com/ cekidaut yo!

8 comments:

Dayz J said...

eh. i thought earth hour is on 28 Mar every year.

Cinoi Lavigne said...

Ehh salah ka aku? Nnti cek balik

Cinoi Lavigne said...

Ehh salah ka aku? Nnti cek balik

Chii said...

wahh..mcm besar sda baby tu. aku rs mcm baru ja dia lahir. hehe..

Cinoi Lavigne said...

Suma org ckp dia besar. Padahal baru 3bln. Ada kami jmpa babygirl 6bulan sm besar sama dia. Kuat susu bdn,xmau susu botol

beaty said...

sa tada p 1b owh noi..deii

Support earth hour!!

Cinoi Lavigne said...

Beaty,
Aku dlm 2minggu msti mau pigi 1b klu tidak, kluarlah sgala pmyakit ku haha

Dania Eryati said...

comel la baby itewwww

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....