Thursday, October 27, 2011

Hijau

 

Entry yang sudah lama dijanjikan. Haritu ikut Jay pergi dinner office dia, seluruh Sabah punya.

IMG02864-20111021-1959

Dinner tu percuma saja untuk 2 orang every staf. Every staf dapat bawa another person for free. So I don’t mind spending some money untuk beli baju, Jay pun beli juga baju sebab we both tiada baju hijau. Ya, temanya hijau. Tengok saja tu dewan hijau putih, kerusi mejanya pun hijau putih haha. Nasib baik kaler hijau kami bukan macam kaler meja kerusi.

dinner

Baju Jay beli di Cotton On. Baju aku beli di butik Faeza Karamunsing 1 hour before the majlis start.

Dinner 1

Kami tiada ambil gambar full body so lepas majlis baru aku ada ambil gambar 1 badan.

dinner 2

Aku tidak tahu bila lagi akan ku pakai baju ni. Fikir mau let go seja. Siapa mau boleh la runding harga ya. Baju ni size 40. Aku actually size 38, tapi aku rembat saja ni size 40 sebab last minit, tiada sudah size 38 orang kedai tu bilang.

Kalau tidak, another option aku ialah dress yang panjang ini

dinner 4

Tapi ila bilang macam orang mengandung. Ahha.

 

Ok. Bye. Contact saya kalau mahu beli dress pendek di atas tu.

 

Love,

Cinoi xo

5 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

ndalama lg ni musim berkawinan..mesti akan guna lg tu

Chii said...

aku suda pg butik faeza tu. ada satu aku bkenan. tp ya la, teda saiz. dorg ckp mmg saiz 40 onwards jak. tp sayang kaftan tu cantik. penuh manik lg mmg berat leher..ngam utk port day kami nanti sbb tema hijau jg. klu aku ngam kaftan ko, suda lama aku pok. tp klu aku pki mmg tenggelam. kaftan yg aku suka tu saiz 40 jg tp at least ngam2 lutut aku..

Daniel Chiam said...

actually good choice you made... yang satu tu terlalu panjang la -.-

beaty said...

owh yang baju ko tu ok juga bh...buli pakai belt ka tu cinoi? kalau ada belt bagus kali juga kan

Aki said...

punya bida tu yang bawah tu.. bagus lagi yang pendek tu.. ha ha ha..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....