Sunday, October 23, 2011

Good News vs Bad News

 

 

Good news:

Haritu kami ada buat projek video pendek macam iklan gitu, pertandingan untuk LHDN seluruh Malaysia. Pelakon iklan tu ialah kakak saya, tunang, dan saya sendiri ah ah ah. Pengarah video is my abang ipar. Few days ago, Kakak dapat surat suruh pergi KL untuk penyampaian hadiah sebab video tersebut dapat top 3, tapi tidak tahu lagi No.1 ka 2 ka 3 kah. Aku mau share tu video di sini tapi malu pula tengok muka sendiri, lagipun belum boleh share. Penyampaian hadiah tu in on my birthday!! So hope we are lucky, kakak is going alone.

 

Bad news:

Tunang akan outstation ke jauhgila (semenanjung) on my birthday Sad smileTerus sedih-sedih lah aku. Sebab last year pun mana ada kami celebrate apa-apa. Eh, lagipun masa tu kami belum official lagi ehhe. Kami lepak makan seja. Baru seja gembira-gembira mau sambut birthday dengan tunang, tapi dia kena fly pula. Terus sedih-sedih sendiri aku. Nda apa lah. Biasa juga tiada party-party. Tahun depan, ndak sudah kami celebrate birthday sebagai tunang. Cewah.

 

Ok lah itu seja. Aku blogwalking dulu lah di hari minggu ni, sebab ini seja masa aku ada, rindu aku baca blog kawan-kawan. Macam katak jak aku rasa. Katak yang cantik sikit lah. Ehhe.

 

Love,

Cinoi

6 comments:

Chii said...

kenapa ko nda ikut sama???

saharinasaharudin said...

woww,congrats kak cinoi ;)

Daniel Chiam said...

Congrats and share tu video cepat!

beaty said...

aduh cinoi...sa mau tingu tu video..bh mana..sa mau tiingu ko berlakon ni

wah ingat bad news apa...erm kijap ja bh tu noi..jangan ko susa

:: kewek :: said...

wah..bestnya..hadiah ape tu..ko dah tunang ek..baru kutahu..

Cinoi said...

Chii,
ikut tunang ka atau ikut kak nani? Aku x boleh cuti, sbb tiada org ganti aku d site, 1org lg ada aktiviti naik gunung time tu.

Saharina,
Thankss dek

Daniel,
Tunggu lps penyampaian hadiah baru boleh share! hahahaha

Beaty,
Sabar kau, bukan berlakon betul2 pun, iklan formal seja.

Kewek,
Ehhh apee daa baru tahuuu

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....