Wednesday, September 14, 2011

I Am The Cool Malaysian.

 

Sempena cuti pada hari Jumaat ini yang menyebabkan saya akan bercuti selama 3 hari di hujung minggu sebab company yang saya baru masuk bekerja ini adalah tidak bekerja pada hari Sabtu ha ha ha,  saya telah mengkaji berapa peratus kah saya seorang Malaysian.

Macam mana saya tahu itu, yang saya ialah seorang Malaysian yang cool itu?

Sebab saya jawab kuiz.how malaysia are you

 

Prediction saya sebelum menjawab kuiz, pasti soalannya berbunyi begini:-

Bila Malaysia merdeka?

Bila Hari Malaysia?

dan sebagainya yang seumpamanya.

Tapi gua ternyata silap di situ. Soalannya lebih cool dari itu.

Contohnya:- malaysian malaysian 2 malaysian 3

Nah, Try la jawab kuiz to. Share your score with me ;)

Boleh bikin kasi hilang mengantuk kalau kamu baru mula berkhidmat di tempat kerja baru, dan belum ada task untuk kamu laksanakan. Maka laksanakan lah kuiz ini ya. Have fun!

 

Love,

Cinoi xo

7 comments:

Gunaqz said...

Wokay! Saya pun mau try juga ini quiz. Thanks for sharing.

nowriz said...

sudah try! haihss... dua kali sy try.. dua2 juga 80% ni..

tidak berapa mo malaysia sy ni tau.. hahaha

Chii said...

80%. Cool Malaysian!

Fadzmie Mohamad said...

Aiya, Cinoi. Sudah aku jawab tu quiz. Aku dapat 15% ja. Dia bilang aku 'The Clueless Malaysian' ni. Hahaha.

beaty said...

bh nanti sia terai kio cinoi..

beaty said...

sia 65 % seja ...ahahahah kena boo lagi ni

germaine said...

cambest ni kan.. nt kjap sy pun mo try.. hehe ;)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....