Tuesday, March 22, 2011

Unknown

A conversation with Nisham last Saturday night via WhatsApp.

Nisham: Wuii

Cinoi: Oi oi.. apa?

Nisham: Saja cek sudah tidurkah belum.

Cinoi: Oh belum. Clubbing ni di ice bar.

Nisham: Babinya.

Cinoi: Ha ha. Mana ada la! Baru lepas tengok movie.

Nisham: Movie apa?

Cinoi: Movie unknown.

Nisham: Cisss pandainya berkata-kata.

Cinoi: Hoi apa yang pandai berkata-kata. Betullah unknown. Tajuk movie tu “Unknown” laaaa. Unknown.

Nisham: Oh yakah. Ha ha ha. Aku ingat kau main-main x mau kasitau wayang apa.

Cinoi: !#$%($%^&*()

unknown-movie

5 comments:

FionaHafiz said...

eh. aku pun ada setori lucu lucu suam macam begini. mau kasi jadi entry lah. bye.

beaty said...

lucu jua owh cinoi...heheh

exyanne said...

Hahaha,kalau sa pun,mimang gitu la respon sa tu.. ^_^.v.. Anyway Cinoi,I have a request.. Kalau ko berminat and sudi la.. ^_^.v.. Ko buat satu post untuk phonetography,yang ada gambar2 phonetography ko,then,ko inform sa di blog sa,nanti saya repost sana d blog OurPhonetography untuk bahagian Follower Contribution.. Hehehe.. Itupun kalau ko senang la.. ^_^.v.. Any theme.. TQ..
Nanti sa kasi baclink juga tu post ko pigi blog ko ni.. ^_^.v..

tiefazatie said...

haha...lucu la sis..

CinoiLavigne said...

Fiona,
hmmmm yalaaaa

Beaty,
Mimanggg

Exyanne,
ok ada masa saya buat ok!

Tiefazati,
Sowt kan org ni

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....