Thursday, March 31, 2011

Jasmine Slalu Hepi

 

Which I think is not true. A happy person would not do this kind of shit. Sepatutnya dia tukar nama dia kepada “Jasmine Slalu Kurang Kasih Sayang”

Jasmine Slalu Hepi

Lepas tu ada pula Part II. Jasmine Slalu Hepi minta maaf?? Jasmine Slalu Hepi Part II

Semua ini provokasi cuma. Tengok lah siap ada Part II dan wall nya tidak di private kan, siapa-siapa pun boleh komen. Saya yakin ini fake profile.

Kita tidak diajar untuk menghina agama lain. Sekarang dia ini sendiri pun sudah confuse mahu hina siapa.

Ramai yang di luar sana marah dengan orang ni. Tapi jangan kita melenting dan memaki hamun. Sebab kalau kita maki hamun, nampaknya si Jasmine Hepi Slalu ni sudah berjaya mem’ provoke kita. Itu yang dia mahu sebenarnya, provokasi dan lihat kamu ter’ provoke dan melenting. Ok! We just keep cool dan ignore orang sebegini. Kita memang marah sangat, tapi kita tidak akan jadi sebodoh dia ya, ok.

Sungguh kesian. Ada juga orang begini pathetic ya.

Semoga kita ambil pengajaran. Mari kita bagi-bagi kasih sayang. Jangan kita sampai jadi begini kurang kasih sayang.

 

Love,

Cinoi xo

11 comments:

Chii said...

ihh...bodoh..

echaRierie said...

mmg bodoh..
haha

Yaya said...

macam orang jeles ngan pompuan tu, then ambik pict dia, buat fake profile jek.

Anne Nurain said...

konpem fake profile ni, ambil pic orang len pastu hina2 agama.. abaikan jak.. x pya join2 p memaki sana.. sendiri dapat dosa nanti.. =)

cik nurussalwa said...

sepatutnya, xda 'bad words' yg dtg dari kita yang Islam..
instead, we pray for the best..
kan?
=)

thnx sudi lawat sy.

cik chinta said...

berani nya dia wat gtu..sabar saja la

beaty said...

ala kenapa dia ni..ermm

shahrul said...

laknat saje ini olang~

Jay Minerva said...

Hina Muhammad s.a.w ka atau hina Yesus atau Isa a.s sama juga dosa dia Jasmine... dua2 pun utusan Allah... You mana mau lari?? mau lari dr Tuhan??

CinoiLavigne said...

True!!

Cinderella said...

Sgt 'pintar' ini perempuan. Sa tabik spring ninja. hehe..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....