Saturday, August 8, 2009

selamat pengantin baru

05.17pm 08.08.09 saturday (read: saturday)

aku di ofis.kerja. huhu. jam segini masi kerja lagi. kasian kan.

harini bestfriend aku kawen di Kuching, Sawarak. Isma. wawawa. sedih aku

sedih sebab:- (ada 2 sebab)

  1. dia kawen aku tak dapat pegi. tiket mahal gila oke. and lihatlah sekarang aku dimana. KERJA. cuti pun susah mau dapat. tergamaknya aku berada di ofis di hari bahagia Isma.
  2. dia kawen, tapi aku blum kawen lagik..hahahaha.. sedih untuk diri aku, gembira untuk dia. tapi takla sedih sangat pun, macam la aku desperate mau kawin. tapi kalau ada jodoh apa salahnya.ehehe..apa neh? blah jom.ngarut budak cinoi ni.1_570467462l

Isma, congrats geng. eee..sampe juak jodoh u akhirnya. sik sangka hoh. i doakan u panjang jodoh, sampe mati oh moi, sampe mati, sampe anak n cucu. kelak u jadik ninek, sik sabar i ngga muka u. hehehe. sory oh moi sikpat datang u nikah tek. love u mmuahs

kawen *sory.nanti kalau aku dapat gambar kawen Isma, aku lekat kat blog aku ni ok kawan2. sementara itu mari kita sama-sama nyanyi

selamat pengantin baru..selamat berhgia, semoga ke anak cucu, selamat…sejahtera~~~.. 

ok la. bye! mau kemas-kemas meja kerja. sekejap lagi mau hangout sama Llew n Ona (both blum kawen oke! termasuk aku).

xoxo,

Cinoiqilavigne

waktu sekarang : 05:27pm (woh.aku siapkan karangan di atas dalam masa 10minit) bye!

2 comments:

Totin Jamain said...

ehhh
isma dewi remajaaa dah kawinnnn?
congratessssssssssssssssssss. mana gambar kawin dieeeeeeee!?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

totin,
die baru akwen td babe, nnti i suh MMS gmbar kawen dia oke.pastu i upload kt cni.ngehehehe..arini dia kawin serentak ngn abg dia.klu u tgk muka 2pasangan ni, mcm sebijik je empat2 org tu isma, laki isma, abg isma, kak ipar isma, sebijik jek i tgk.hahahaha.chinese look

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....