Wednesday, August 19, 2009

janji ditunaikan. (janji hari tu, bukan janji semalam ok)

hari itu, saya ada janji di situ kan (klik perkataan situ la kalau mau tau janji itu!). ok la, aku janji mau lekat di blog ni gambar Isma AF kahwin..kahwin ngan Dafi AF. Dafi laki Isma la. hahaha. ok ok. serius dong! bukan AF.

sekarang saya tunaikan janji itu. tengok la puas-puas gambar-gambar kejadian menghalalkan yang haram ataupun kejadian pembinaan masjid tersebut.

cekidaut!

3818072560_4425f57c91 *Dafi + Isma

3818065158_f5748d7c6c

3818063676_613f821cb7

ok? cukup? mau lagi? nanti la pula ya. ini 3 dulu buat masa ini.

sekali lagi, wish them a happy life ahead, sampai ke anak cucu, ke akhir hayat. amin!

congrats moi!

p/s:- hari ini dua entry,(scroll down ke bawah untruk entry awal tadi) entry yang duluan dari entry ini adalah entry yang mungkir janji sedikit, so aku backup dengan entry ni, entry menepati janji (ish, banyak pula perkataan ‘entry’ dalam ayat ni)

Love,

Cinoiqilavigne

7 comments:

Ismawati said...

tqvm much...
u ya kawin gik oii.. boh tgu lama2 bah..haha..
love & miss u so much moi.. :-)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

isma,
u r most welcome bebeh. i lamak gik.
love n miss u too!!!

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

wah!isma dah kawin...cik cinoi bila lg???hehehe

IEYNA said...

congrat isma...

huhuhuhu..xtau pun...

ape2 pn tahniah beb..

jom main netball...hihihi

cinoi said...

wan,
lama lg loo

ina,
maen netball??hahaha..bengong..

[ a D D y h A I K A L ] said...

cet dah kawen..nape wa lambat baca blog ko ni..
sume da kawen step ngan isma..
macam aku baru kenal je korang ni..
haha..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

addy, msti la ko knal! ish

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....